Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 4-10 februarie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 4-10 februarie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 4-10 februarie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 4-10 februarie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 4-10 februarie 2019:

Pe parcursul acestei săptămâni reuşeşti să pui în aplicare orice idee îţi traversează mintea, indiferent de riscurile pe care poate le presupune. Cariera este prioritară pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 4-10 februarie 2019:

Trecutul romantic încă îşi menţine ancorele în prezentul tău. Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă! Încearcă să nu te mai minți atunci când vine vorba de sentimentele tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4-10 februarie 2019:

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îți aducă împlinirea pe care tu o vizualizezi, trebuie să acționezi. Acesta poate fi un punct din care să porneşti în îndeplinirea propriilor visuri. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 4-10 februarie 2019:

Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 4-10 februarie 2019:

Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic, ci doar te minți singură. În familie au loc în fiecare zi conflicte pe care nu reușești să le înțelegi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 4-10 februarie 2019:

Pe parcursul acestei săptămâni îți va fi tot mai dificil să faci alegeri pentru propriul bine deoarece atenția îți este îndreptată către cei dragi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 4-10 februarie 2019:

Astrele vor încerca să te domine într-o manieră pozitivă pe parcursul întregii săptămâni, dar și așa lucrurile vor fi destul de dificil de armonizat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 4-10 februarie 2019:

În plan profesional îți dorești să fii remarcată, acest lucru este evident. Cu toate astea, încearcă să nu devii exagerată sau obositoare pentru cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 4-10 februarie 2019:

Încă de la începutul săptămânii la birou ai de luat decizii importante. Acestea ar putea să îți afecteze viitorul profesional. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 4-10 februarie 2019:

Este esențial să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Colegii pe care îi ai nu sunt persoane de încredere. Acest lucru ți s-a demonstrat în timp. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 4-10 februarie 2019:

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza nesiguranței. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 4-10 februarie 2019:

Poate sună copilăresc, încă tot ceea ce trebuie să faci este să îți dai voie să simți. Ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie