De ce îți lipsește atât de mult fostul iubit, în funcție de zodia lui

Ești curioasă să afli de ce îți lipsește atât de mult fostul iubit? Află ce fel de persoană este bărbatul de care te-ai despărțit, în funcție de zodia lui

De ce îți lipsește atât de mult fostul iubit, în funcție de zodia lui

Atunci când ești una din acele persoane care obișnuiește să se despartă de partener mult prea repede, este posibil să nu treacă prea mult timp până să îți regreți acțiunile. Există posibilitatea să fi fost atât de supărată pe acesta, încât nu ai mai vrut să fii în prezența lui deloc sau să îi acorzi timp să îi spui ceea ce te-a deranjat.

Câteodată, mai ai timp să realizezi că ai greșit și reușești să îndrepți situația și să vă împăcați, însă nu de fiecare dată, deoarece este posibil ca acesta să fi depășit momentul și să fi început deja o nouă relație. Doar pentru că tu nu i-ai văzut părțile bune, nu înseamnă că nu au existat persoane care abia așteptau ca el să fie singur din nou și să îl abordeze.

Descoperă de ce îți lipsește atât de mult fostul iubit, în funcție de zodia acestuia.

Berbec

El este cel care te-a făcut să vezi viitorul cu alți ochi, pentru că tu nu ai știut niciodată la ce să te aștepți. Te-a provocat să îți trăiești viața în cel mai frumos mod posibil și era o persoană foarte pozitivă. Încrederea în sine pe care o avea și faptul că era atât de conștient de ceea ce îl înconjoară și-au pus amprenta asupra ta și ți-a oferit senzația că, împreună, puteți obține totul. Ai avut multe de învățat de la el, lucruri pe care le vei putea aplica într-o nouă relație.

Taur

El a făcut tot ce a putut ca să te facă fericită și să te simți în siguranță. Probabil te gândești că nimeni altcineva nu va mai ține la tine așa cum a făcut-o el, el fiind atât de atent. Îi plăcea să te surprindă cu cadouri și voia să îți demonstreze mereu cât de mult te iubește. Era foarte răbdător, chiar și atunci când tu nu te puteai decide în privința oricărui lucru minuscul. Nu îți face griji, întotdeauna va apărea din nou o persoană care te va face fericită.

Gemeni

El te-a cucerit cu totul. Era ca și cum sufletele voastre erau conectate atunci când aveați conversațiile fără sfârșit despre orice subiect. Vă completați perfect și intelectual și părea să te înțeleagă chiar și atunci când nici măcar tu nu reușeai. Reușea să facă totul să fie perfect, doar prin simpla lui prezență, însă tu credeai că nu ar putea fi fidel, dar ceea ce tu nu ai putut să vezi este că el era o persoană foarte sensibilă în profunzime.

Rac

Este cam greu să ne dăm seama de ce te-ai despărțit de el. Aveai siguranța că, lângă el, poți fi tu în orice stare a ta și el tot ar fi rămas lângă tine. El era loial, empatic și reușea să te înțeleagă de fiecare dată. Ai adorat felul în care el ți-a oferit ceea ce aveai nevoie fără să aștepte nimic în schimb, însă ești pregătită să mergi mai departe.

Leu

Atunci când erai împreună cu el, te simțeai foarte specială. A fost incredibil să ai pe cineva alături atât de special, care reușea să te asigure că tu ești cel mai important lucru din lume pentru el. Relațiile pe care le vei avea după cea cu el poate îți vor părea mult mai puțin spectaculoase, însă în timp vei reuși să treci peste această despărțire.

Fecioară

Ai crezut în mod eronat că este atât de ușor să găsești pe cineva cu care să ai o conexiune atât de intensă și pe cineva în care să ai atât de multă încredere, așa cum ai trăit împreună cu el, însă din păcate, acum știi că nu este chiar așa. El a fost mereu alături de tine și te-a sprijinit și întotdeauna te-a făcut să te simți iubită și importantă. Mereu avea răspunsurile cele mai bune, chiar și pentru întrebările pe care te temeai cel mai tare să le pui.

Balanță

Acum știi ce greșeală mare ai făcut pentru că ai renunțat la el, fapt pentru care încă mai vorbești despre el cu prietenii tăi. Era extrem de atent și făcea cele mai romantice gesturi atunci când simțea că ai nevoie de ele. Încerca, de asemenea, să vadă lucrurile și din punctul tău de vedere și întotdeauna îți era alături. Era diplomat, fermecător și niciodată nu ți-a rănit sentimentele, ți-a fost partener din toate punctele de vedere.

Scorpion

Nu ai simțit niciodată cum este să fii iubită, așa cum ai simțit cu partenerul tău Scorpion. El era pasional, extraordinar și te-a făcut să te simți iubită în milioane de feluri. Sexul împreună cu el era de necrezut și, doar fiind în prezența lui, te simțeai stimulată și plină de energie. Ți-a demonstrat că tu poți fi ambițioasă, concentrată și cum să ai o viață echilibrată.

Săgetător

Nu numai că ți-a oferit iubire, dar ai simțit că ți-ar fi oferit lumea întreagă. Ți-a arătat cum să trăiești o viață fără restricții, să călătorești, să experimentezi lucruri noi și cum să te simți bine în propria piele. Era atât de amuzant și de inteligent și știa întotdeauna cum să îți ridice moralul atunci când te simțeai la pământ. Știa cum să fie atent cu tine, nu numai prin lucruri materiale, ci și cu timpul său și cu iubirea pe care ți-o oferea.

Capricorn

El era mereu persoana pe care te puteai baza necondiționat și care voia să construiască o viață de vis împreună cu tine. Era extrem de înțelept și de disciplinat și te încuraja să muncești mult pentru a îți îndeplini scopurile și să reușești în viață. El era sprijinul tău întotdeauna și voia să te ajute cu orice putea.

Vărsător

Te tot întrebi de ce ai renunțat la el, atunci când știi cât ți-a apreciat el toate aspectele personalității tale. Nu numai că te-a încurajat să îți descoperi potențialul tău și să nu îți fie teamă să îl arăți, dar te-a făcut să te simți că ești cu adevărat minunată și, dacă oamenii nu pot accepta asta, atunci nu este problema ta. Ai reușit să descoperi cine ești alături de el și acest lucru nu este puțin. Ți-a fost prieten, iubit, familie și, deși acum poate regreți că v-ați despărțit, știi că vei întâlni o nouă persoană minunată. 

Pești

Atunci când erați împreună, te simțeai ca și când trăiați în propria voastră lume magică. Te-a învățat cum să îți exprimi propria creativitate și cum să îți utilizezi imaginația. Era pasional, empatic, blând și ți-a oferit dragoste necondiționată. Știai că, dacă făceai vreo greșeală uneori, el te-ar fi primit cu brațele deschise și te-ar fi sprijinit. Poate că nu ați fost cei mai realiști în relație, însă ați fost invadați de sentimente frumoase. Te făcea să te simți frumoasă, deoarece în ochii lui, tu erai o operă de artă.

Citește și:
4 zodii care nu te vor înșela niciodată

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din astrologie