Cum spui adio persoanei pe care o iubești, în funcție de zodia ta

Cu toții am fost nevoiți să renunțăm la oameni pe care i-am îndrăgit cândva, însă cum spui adio persoanei pe care o iubești, în funcție de zodia ta?

Cum spui adio persoanei pe care o iubești, în funcție de zodia ta

Niciodată nu este ușor. Noi toți am fost nevoiți să spunem adio persoanelor pe care le-am iubit cândva, însă cum reacționează fiecare persoană în momentul în care face acest pas? Unii oameni sunt triști, alții fericiți, unii poate nu vor putea trece peste niciodată, iar alții nu au nimic de spus.

Indiferent de modul în care ne exprimăm emoțiile, adevărul este că să spui adio este un lucru dificil.

Te-ai întrebat vreodată de ce reacționezi într-un anumit fel? Citind ceea ce are semnul tău zodiacal are de spus, este un mod interesant de a-ți înțelege reacțiile în fața încercărilor din viață.

Berbec

Berbecii simt nevoia de obicei să fie activi tot timpul. Aceștia sunt foarte optimiști, aleg să privească partea frumoasă a vieții și sunt curioși de lucrurile frumoase pe care viața urmează să le ofere. Este foarte dificil pentru ei să vadă partea rea în această situație, ceea ce este și în favoarea persoanei de la care își iau la revedere.

Taur

Taurii sunt extrem de înțelegători. Atunci când prietenii sau familia au nevoie de ei, aceștia vor fi acolo indiferent de moment sau situație. Sunt răbdători și devotați, și chiar dacă cineva nu este gata să spună ultimul la revedere, ei sunt dispuși să aștepte până va fi momentul potrivit.

Gemeni

Gemeni se descurcă foarte bine la momentul în care își vor lua adio. Sunt expresivi, afectuoși și întotdeauna știu ceea ce trebuie să zică. Cu toate că sunt buni în aceste discuții, pot fi și indeciși. În general, știu ceea ce au de zis, însă câteodată se tem să spună prea multe într-un moment mai serios. Din această cauză, momentele de adio pot fi mai extravagante, precum o petrecere sau un cadou, asta deoarece au tendința de a fi creativi. Totodată, vor să își depășească nesiguranțele pe care le au cu privire la acest subiect.

Rac

Racii tind să devină emotivi și sentimentali în aceste momente. Ei sunt dispuși să ajute tot timpul și sunt foarte apropiați de familie, așa că momentul în care sunt nevoiți să spună adio este puțin cam dur pentru ei. Pentru a-și reveni, este foarte important să își ofere timp de gândire și de vindecare, deoarece ei prețuiesc foarte mult relațiile pe care le au, mai mult decât orice persoană.

Leu

Leii sunt foarte creativi și își folosesc mintea ca să rezolve orice problemă pe care o au, inclusiv momentul în care trebuie să spună adio. Poate dura ceva până când vor putea înțelege ceea ce simt, astfel încât ar trebui să își acorde un timp de gândire, până când vor fi siguri că vor reuși să spună ceea ce simt.

Fecioară

Nativii Fecioară au o metodă mai analitică în ceea ce privește aceste momente, comparativ cu alte zodii. Vor dori să scrie despre acest moment, pentru a fi siguri că au acoperit fiecare detaliu important pentru despărțire. Ei vor munci din greu pentru a fi siguri că cei iubiți știu câtă dragoste le poartă și vor face ultimele momente împreună memorabile.

Balanță

Ei sunt adepții păcii și corectitudinii, iar asta înseamnă că tind spre a lăsa toate resentimentele să dispară, înainte de a fi pregătiți să spună adio. Cu toate că în prima fază, din cauza slăbiciunii lor, vor avea resentimente, în final vor înțelege că este timpul să lase totul în cursul normal al vieții. Sunt buni ascultători, iar în aceste momente, preferă să asculte ceea ce au de spus prietenii sau familia.

Scorpion

Scorpionii nu au niciodată probleme în a-și exprima sentimentele și momentele de adio li se par ușoare. Sunt curajoși și prieteni adevărați, așadar în timpul acestor momente, nu se abțin de la nimic și spun tot ceea ce au de spus. Indiferent de cum se desfășoară situația, ei rămân prieteni buni și loiali.

Săgetător

Săgetătorii sunt energici, adoră să călătorească și se bucură de libertate. În momentele de adio, ei adoptă o altă atitudine față de cea normală și iau totul ca pe o oportunitate de a face ceva ce și-au dorit întotdeauna împreună cu cei iubiți. Este posibilă și o conversație filozofică cu persoana de care se despart. Care este momentul tău preferat pe care l-am trăit împreună? Care este cel mai bun sfat pe care mi l-ai putea da? Nimic nu va sta în calea unui sfârșit amiabil.

Capricorn

Pentru Capricorni este foarte greu să spună adio, ei fiind foarte apropiați de familie, iar momentele de despărțire îi vor afecta foarte tare. Au însă control asupra oricărei situații, deci emoțiile s-au putea să nu ii cuprindă atât de tare în aceste momente. Cel puțin până la momentul de după despărțire.

Vărsător

Vărsătorii tind să evite să se exprime emoțional și gândesc foarte mult. Ei preferă să se gândească mai întâi cum să spună adio până la momentul în care o vor face. Câteodată le este greu să exprime ceea ce simt pentru că nu își pot calma gândurile. S-ar putea să își facă un discurs pentru a fi siguri că vor spune tot ceea ce vor.

Pești

Peștii au un talent artistic și probabil că vor scrie un cântec de adio sau cel puțin, vor pregăti un playlist cu melodiile care le-au ascultat în momentele frumoase pe care le-au trăit împreună cu cei dragi de care urmează să se despartă. Ei au foarte multă compasiune pentru cei din jur și, când cineva pleacă, ei țin cont foarte mult de sentimentele lor și își fac un țel din a le oferi blândețe, înțelegere și căldură.

Citește și:
De ce se îndrăgostesc ceilalți de tine, în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie