Cum ți se va schimba viața amoroasă în 2018, în funcție de zodia ta

Pregătește-te pentru schimbări majore!

Cum ți se va schimba viața amoroasă în 2018, în funcție de zodia ta

'New year, new me' este fraza de pe buzele tuturor în perioada asta a anului. Noul început aduce cu sine o serie întreagă de schimbări și noi experiențe, așa că nu putem decât să ne motivăm ca vom deveni din ce în ce mai buni în tot ceea ce facem!

Cu toate astea, nu e neapărat nevoie să ne reinventăm în fiecare an pe 1 ianuarie. Putem să învățam din greșeli și să facem o listă cu lucrurile pe care credem că ar fi bine să le schimbăm la noi. Poate vrei să ai mai multă răbdare sau să devii un ascultător mai bun. Orice ar fi, suntem siguri că venirea unui nou început te va motiva să lucrezi la tine!

Cum dragostea face parte din viața noastră de zi cu zi, suntem siguri că esti curioasă cum se va schimba viața ta amoroasă în următorul an. Astrele, desigur, au câteva răspunsuri care sigur te vor ajuta!

Berbec

2018 va fi un an plin de romantism – fie că îți vei găsi o singură relație semnificativă sau că vei prefera să experimentezi cu mai multe persoane, noul an va fi perioada în care nu vei mai fi dezamăgită de nimeni. Ai învățat să ceri exact ceea ce îți dorești și să nu te mulțumești cu mai puțin decât meriți!

Taur

Nevoia ta de independență și spațiu va fi din ce în ce mai pregnantă. Ești o persoană încăpățânată, dar va trebui să găsești o cale de compromis și să lași oamenii care te iubesc să îți fie alături. Aici poate fi vorba de prieteni sau de parteneri, dar ideea principală este aceea ca tu să înțelegi că trebuie să mai lași și de la tine pentru a te putea bucura de dragostea și suportul celor din jur!

Gemeni

În 2018 îți vei găsi dragostea vieții – și aceea ești chiar tu. Urăști să fii singură, pentru că atunci te simți vulnerabilă, motiv pentru care anul 2017 a fost o perioadă în care ai căutat soluții temporare pentru a-ți crește încrederea în sine. Ei bine, nu vei mai căuta dragostea în toate locurile greșite de acum înainte pentru că ai învățat cea mai de preț lecție – să te iubești pe tine! Așă că pregătește-te: 2018 nu va anul în care vei găsi marea dragoste, ci anul în care vei învăța să te iubești pe tine!

Rac

Ești exact unde ai vrea să fii în viață! Totul se așază la locul potrivit și toate problemele par că se rezolvă ușor, dar sigur! E timpul să investești toată dragostea de care știi prea bine că ești capabilă în ceva cu adevărat special. Desigur, a fost greu în trecut să găsești partenerul ideal pentru că încă te descopereai pe tine, dar acum că ești persoana care ți-ai dorit mereu să devii, totul este despre găsirea iubirii adevărate. Vei fi uimită ce persoane minunate îți vor ieși în cale anul acesta!

Leu

2018 este despre găsirea acelei conexiuni spirituale cu partenerul ideal! 2017 a fost plin de încercări nereușite și relații fără viitor, iar acum totul se va schimba la 180 de grade! Începi să te concentrezi din ce în ce mai mult pe importanța conexiunilor spirituale cu partenerii și mai puțin pe lucruri superficiale ca aspectul fizic sau statutul social.

Fecioară

Pentru tine 2018 va fi anul în care îți vei întâlni sufletul pereche. Punct! Te vei întâlni cu omul la care ai visat merwu, asta dacă rămâi receptivă și te uiți cu atenție în jurul tău. Cine știe? Poate este vorba chiar despre străinul de peste stradă. Nu îți fie teamă să cunoști oameni noi, să îți asumi riscuri și să vorbești cu străini! Nu rata șansa de a cunoaște persoane noi pentru că sortitul tău va apărea de unde nu te aștepți!

Citește și:
Zodiile care îți vor oferi cele mai pasionale experiențe sexuale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din astrologie