Cum să îți dai seama că ai o relație cu un bărbat imatur, conform zodiei lui

Poate fi dificil să ai o relație cu un bărbat imatur, iar dacă mai ai și speranțe că el se poate schimba, poți ajunge în situația în care să fii dezamăgită.

Cum să îți dai seama că ai o relație cu un bărbat imatur, conform zodiei lui

Bărbații imaturi își pot ascunde această latură foarte ușor apelând la șarmul personal sau chiar la simțul umorului. 

Cu timpul, îți poți da seama că este imatur prin faptul că evită să aibă o conversație serioasă sau nu știe să reacționeze în anumite momente. Așadar, conform astrologiei, îți poți da seama dacă este un bărbat imatur – și cât de mult vă poate afecta asta relația, bazându-te pe zodia lui.

1. Berbec

Bărbații Berbec niciodată nu vor recunoaște că au făcut o greșeală. Sunt foarte impulsivi și, dacă se întâmplă să rănească persoana iubită, vor face în așa fel încât să pară că tot ei sunt victima. 

2. Taur

Bărbaților Taur le e frică să își asume un angajament, așa cum este o relație. Ba mai mult decât atât, le e teamă că își vor pierde libertatea cu care au fost obișnuiți, semn că nu se simt încă pregătiți pentru o relație serioasă.

3. Gemeni

Întotdeauna va exista câte un aspect pe care bărbații Gemeni ți-l vor ascunde. Fie că fac asta deoarece încă mai sunt în zona de confort sau vor să te protejeze, adevărul este că o astfel de atitudine face foarte mult rău unei relații. 

4. Rac

Dacă la prima vedere bărbații Rac ar căuta o relație serioasă și de lungă durată, adevărul este cu totul altul. Ei își doresc mai mult să se distreze, din acest motiv nici nu au un loc de muncă stabil și nu inspiră încredere.

5. Leu

Bărbații Leu au foarte mare încredere în ei și au tendința de a-și neglija partenerele. Nu pot fi alături de ele și nici să le încurajeze atunci când au nevoie, considerând că ei sunt singurii care ar trebui să primească atenție. 

6. Fecioară

Pentru bărbații Fecioară, o relație nu este o prioritate, din acest motiv nici nu îți vor răspunde la mesaje sau apeluri. Sunt destul de misterioși, însă în spatele acestei atitudini, ascund o foarte mare imaturitate.

7. Balanță

Bărbaților Balanță le-a fost întotdeauna greu să se dedice unei singure relații. Sunt destul de nehotărâți și din cauza asta pot produce destul de multe suferințe. Consideră că pe primul plan ar trebui să fie cariera.

8. Scorpion

Bărbații Scorpion sunt imaturi prin faptul că niciodată nu vor dori să îți cunoască prietenii sau familia. Vor amâna acel moment oricând de mult pot, însă un astfel de comportament ar trebui să îți dea de gândit.

9. Săgetător

Săgetătorii își ascund cu ușurință sentimentele, iar din cauza asta nici nu poți avea o conversație deschisă cu ei. Atunci când aduci în discuție subiecte serioase, ei au tendința să glumească, chiar și în contexte nepotrivite.

10. Capricorn

Capricornii așteaptă mereu ca persoana pe care o plac să facă primul pas, însă, ar trebui să își dea seama că și ei pot face asta, mai ales dacă au sentimente puternice. Nu vor să facă primul pas, însă nici nu dau semne că ar vrea să aibă o relație serioasă

11. Vărsător

Bărbații Vărsător au mereu alte preocupări. Fie că sunt pasionați de jocuri video sau lucrează la un proiect important, sunt atât de implicați, încât pare o misiune aproape imposibilă să încerci să le atragi atenția. 

12. Pești

Bărbații Pești sunt extrem de apropiați față de mamele lor. Și nu este un lucru rău, însă le e destul de greu să se obișnuiască cu prezența unei alte persoane în viața lor, aspect care poate duce și la conflicte într-o relație. 

Citește și:
Cât de romantică este fiecare zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie