Cum reușește fiecare zodie să treacă peste o dezamăgire

Fiecare dezamăgire vine pentru noi cu o nouă ocazie de a ne echilibra și de a ne da seama ce anume este important pentru noi.

Cum reușește fiecare zodie să treacă peste o dezamăgire

Eșecul face parte din viața noastră, iar noi trebuie să avem abilitatea de a ne folosi toate resursele pentru a-i face față. 

Fiecare dintre noi are moduri diferite de a trece peste o dezamăgire, fie ea profesională sau personală. Odată cu înaintarea în vârstă, resimțim mult mai puternic aceste dezamăgiri și ne pot copleși, iar posibilitatea de a apela la terapie nu ar trebui să fie ignorată.

Conform astrologiei, fiecare zodie reușește să își gestioneze, într-o manieră sau alta, emoțiile și felul în care le folosește pentru a trece peste un eșec.

1. Berbec

Gândirea pozitivă a femeii Berbec o ajută să treacă foarte ușor peste o dezamăgire. Ea își concentrează atenția asupra lucrurilor bune care se pot desprinde de pe urma acelei dezamăgiri și încearcă să învețe din greșelile ei.

2. Taur

Femeia Taur știe să își expună punctul de vedere și e conștientă de faptul că uneori lucrurile nu pot ieși chiar așa cum își dorește. Dacă în viața ei apare și o dezamăgire, ea nu se lasă doborâtă. Preferă să își folosească timpul în scop productiv decât să sufere.

3. Gemeni

Femeia Gemeni are tendința de a nu-și exterioriza sentimentele și suferințele, însă uneori este bine să apelezi la un membru din familie sau un prieten și să îi ceri ajutorul dacă simți asta. O dezamăgire o poate afecta destul de mult, iar din acest motiv ar fi bine să vorbească sincer despre asta.

4. Rac

Femeia Rac se poate simți copleșită de faptul că unele evenimente nu se concretizează așa cum își dorește. Pentru ea este important să știe că are alături o persoană de încredere, care nu o judecă pentru alegerile pe care le face și în fața căreia se poate deschide. 

5. Leu

La fel ca noi toate, și femeia Leu are parte de dezamăgiri, însă ea reușește să nu se lase afectată. Este puternică și se gândește în permanență la viitorul ei și la modul în care poate deveni mai bună pe zi ce trece. 

6. Fecioară

Femeia Fecioară știe că momentele mai puțin bune fac parte din viața ei și trebuie să le trateze ca atare. Atunci când este dezamăgită, încearcă să analizeze de ce anume s-a întâmplat asta și cum poate învăța de pe urma acelui eveniment, considerând că este o lecție care o poate ajuta să se dezvolte. 

7. Balanță

O dezamăgire o poate marca pe femeia Balanță și are nevoie de timp pentru a putea trece peste și de a privi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Nu ar trebui să trăiască în trecut, ci mai degrabă să învețe că o dezamăgire are și părțile ei bune.

8. Scorpion

Femeia Scorpion este mult mai sensibilă decât ar putea crede, iar o dezamăgire o poate lua prin surprindere. Atunci când ea este dezamăgită, acest sentiment s-ar poate tranforma în timp și în furie sau chiar într-o dorință de răzbunare. 

9. Săgetător

O dezamăgire poate aduce după sine și frustrare, ceea ce resimte și femeia Săgetător. Ea are nevoie să își facă mereu planuri și este în căutare de noi experiențe, astfel încât să nu fie afectată de o posibilă dezamăgire. 

10. Capricorn

Femeia Capricorn este extrem de pragmatică și pare că nimic nu o poate afecta. Ea încearcă să nu se gândească foarte mult la cât de rănită a fost. Așa că, ea preferă să învețe de urma acelei dezamăgiri și să transforme greșelile într-o oportunitate. 

11. Vărsător

Femeia Vărsător este cunoscută pentru faptul că nu este implicată emoțional în ceea ce face, iar asta o ajută să stea cât mai departe de posibilitatea de a se simți rănită. În plus, este o fire creativă și caută mereu soluții pentru a face față unui eșec.

12. Pești

Atunci când femeia Pești are parte de un eșec, ea va încerca să își ocupe timpul cu lucrurile care o pasionează. Fie că încearcă să picteze, să deseneze, să cânte sau chiar să gătească, întreaga ei atenție va fi îndreptată către zona creativă.

Citește și:
Cum să ai o relație sănătoasă cu partenerul tău, conform zodiei tale

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie