Cum să ai o relație sănătoasă cu partenerul tău, conform zodiei tale

Menținerea unei relații sănătoase cu partenerul tău este un proces care nu se sfârșește niciodată, iar din acest motiv ar trebui să afli cum poți face asta.

Cum să ai o relație sănătoasă cu partenerul tău, conform zodiei tale

Chiar dacă ne dorim să avem relația perfectă, știm și noi că nu există asta. Însă, chiar dacă relația ta nu este așa cum îți dorești, întotdeauna există câteva moduri prin care să îmbunătățești conexiunea pe care o ai cu partenerul tău. 

O relație de cuplu sănătoasă presupune mai multe lucruri, de la modul prin care fiecare comunicați, cum vă gestionați conflictele, până la stabilirea unor limite. Pe lângă astea, mai e importantă și compatibilitatea voastră.

Așadar, iată care este modul prin care poți avea o relație sănătoasă cu partenerul tău, conform zodiei tale:

1. Berbec

Viața de zi cu zi a femeii Berbec este destul de stresantă, iar acest lucru o face să ia decizii impulsive. În plus, este destul de imprevizibilă și niciodată nu îți poți da seama care sunt sentimentele ei. Ar trebui să își exprime mult mai des emoțiile față de partener.

2. Taur

Femeia Taur este încăpățânată și are tendința de a le controla viața celor din jur. O relație sănătoasă presupune și compromisuri, oricât de greu i s-ar părea să facă asta. Pentru ca relația pe care o are să fie una sănătoasă, trebuie să fie mult mai deschisă cu partenerul ei și să fie atentă și la nevoile lui.

3. Gemeni

Femeia Gemeni poate fi uneori destul de impulsivă, iar asta nu o ajută deloc în relația ei de cuplu deoarece partenerul ei se simte mereu luat prin surprindere. Chiar dacă vrea să păstreze spontaneitatea în cuplu, comunicarea este cheia unei relații sănătoase.

4. Rac

Femeia Rac trăiește la intensitate maximă fiecare clipă petrecută alături de partenerul ei, iar asta o poate copleși. Mereu se gândește în profunzime la sentimentele ei și la cum relația ei poate fi mai bună. Ar trebui să nu se mai preocupe atât de mult de eventualele greșeli pe care le poate face, ci mai degrabă să aprecieze ceea ce are deja.

5. Leu

Femeia Leu este mereu în centrul atenției. Ea are tendința ca într-o relație să fie destul de autoritară, iar partenerul se poate simți inconfortabil din cauza atitudinii ei. Pentru a avea o relație de cuplu sănătoasă, trebuie să înțeleagă că nu îi poate controla sentimentele partenerului.

6. Fecioară

Femeia Fecioară are tendința de a trăi în trecut, iar asta îi poate afecta relația. Chiar dacă îi spune partenerului că îl iartă, ea tot se va mai gândi la modul în care a dezamăgit-o și va mai aduce în discuție asta. Este indicat să nu se mai gândească la trecut și să își concentreze atenția asupra prezentului. 

7. Balanță

Atunci când femeia Balanță se supără sau se simte deranjată de un anumit lucru, preferă să nu mai discute cu nimeni, nici măcar cu partenerul ei. O comunicare eficientă poate fi soluția ca relația ei de cuplu să fie una sănătoasă, iar pentru asta trebuie să înțeleagă că este mai bine să vorbească sincer despre problemele ei decât să le ascundă. 

8. Scorpion

Femeii Scorpion îi place ca în relația de cuplu să există pasiune. Însă, uneori, din prea multă pasiune, partenerul ei se poate simți copleșit. Chiar dacă simte că felul ei posesiv o poate ajuta în relație, în realitate, trebuie să învețe să îi acorde spațiu partenerului.

9. Săgetător

Femeia Săgetător ar trebui să fie mult mai înțelegătoare în relația ei de cuplu. Are tendința de a avea resentimente față de partener, însă, uneori, în mod inevitabil sau nu, fiecare dintre noi face greșeli într-o relație. Astfel, ar trebui să își ierte partenerul pentru a avea o relație sănătoasă.

10. Capricorn

Femeia Capricorn este pragmatică și se gândește cu foarte mare seriozitate la viitorul ei. Însă, uneori, ar trebui să se relaxeze și să trăiască mult mai intens fiecare moment alături de partenerul ei, în loc să se preocupe de ceea ce ar putea să nu funcționeze.

11. Vărsător

Încrederea și sinceritatea sunt de bază într-o relație sănătoasă. Femeia Vărsător este destul de timidă și îi este greu să își exteriorizeze emoțiile. Motiv pentru care ar trebui să învețe să își exprime sentimentele pentru ca partenerul ei să vadă cum este ea cu adevărat. 

12. Pești

Uneori, femeia Pești are așteptări foarte mari și deseori ajunge în situația în care este dezamăgită. Nu este vorba că nu ar trebui să aibă așteptări și dorințe, ci mai degrabă ele să fie în conformitate cu realitatea și cu relația pe care o are. 

Citește și:
Care este cea mai apreciată calitate a ta, în funcție de zodie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video