Cum îți poți da seama daca el este cu adevărat interesat de tine sau este doar un flirt, în funcție de zodia lui

Adevărul este că tuturor ne face plăcere să flirtam, dar nu mereu ne putem da seama dacă acea persoană flirtează pentru că ne place sau doar vrea puțină atenție.

Cum îți poți da seama daca el este cu adevărat interesat de tine sau este doar un flirt, în funcție de zodia lui

Fiecare semn zodiacal flirtează în moduri diferite și cu motive diferite. În acest articol vei afla dacă semnul zodical care flirtează cu tine își dorește ceva serios sau vrea doar să atragă atenția asupra sa.

1. Berbec

Nativul Berbec este pasionat de tot ceea ce semnifică viața sa, incluzând relațiile amoroase. Acesta este dependent de atenție și va flirta doar pentru a obține atenția unei femei. Dacă vrei să afli dacă Berbecul este sau nu sincer cu tine, tu trebuie doar să întrebi, va fi sincer cu tine.

2. Taur

Taurul este adeptul relațiilor serioase și de lungă durată. Dacă flirtează cu tine, tu poți să fii sigură de faptul că acesta va face următorul pas pentru a întemeia o relație.

3. Gemeni

Gemenii sunt persoane pline de sarcasm când vine vorba de flirt. Așadar, dacă ești tipul de persoană care are un simț al umorului bine dezvoltat, nativul se va simți mult mai confortabil în compania ta. De asemenea, nu uita că flirtează cu tine pentru a-ți capta atenția.

4. Rac

Când un Rac flirtează, acesta o face în cel mai romantic mod. El te va complimenta, se va focusa pe micile detalii și va avea grijă să te trezești cu un mesaj de „Bună dimineața!”. Dacă Racul face eforturi să te simți apreciată, este sincer cu tine.

5. Leu

Dacă vrei să afli dacă Leul flitează cu tine sincer, tu trebuie să te îndepărtezi și să nu-i mai acorzi atenția obișnuită. Dacă el se întoarce întrebându-se de ce reacționezi așa, vei afla că este sincer cu tine.

6. Fecioară

Dacă o Fecioară flirtează cu tine, este clar că te place și ar trebui să îi răspunzi. Este ușor să îți dai seama dacă flirtează sincer sau nu pentru că acest semn zodiacal flitează doar dacă vrea să întemeieze o relație.

7. Balanță

Balanța urăște să fie singură, de aceea ar trebui să fii conștientă de faptul că flirtul cu o Balanță este unul destul de sincer, aceasta fiind mereu în căutarea unei persoane loiale cu care să formeze un cuplu.

8. Scorpion

Scorpionul este foarte dedicat când vine vorba de relație, tocmai de aceea acesta nu flitrează niciodată dacă nu își dorește ceva cu adevărat serios.

9. Săgetător

S-ar putea să nu o facă intenționat, dar Săgetătorul te va conduce. El flirtează atât de ușor, încât nu-și dă seama și va spune ceva ca să te facă fericită, cu toate că totul va sfârși cu o promisiune neîndeplinită.

10. Capricorn

Capricornul este o fire foarte serioasă și dacă flirtează cu tine ar trebui să te simți foarte norocoasă. El niciodată nu va pierde timpul cu o femeie dacă nu are sentimente pentru ea.

11. Vărsător

Dacă un Vărsător flirtează cu tine, nu ar trebui să ai vreun dubiu că nu o face cu sinceritate. Când place cu adevărat pe cineva, atenția nu va mai însemna nimic pentru el.

12. Pești

Nativul Pești este o persoană foarte dezinteresată și nu intenționează niciodată să rănească pe cineva cu care flirtează. Dacă ai impresia că flirtează cu tine doar pentru atenție, cel mai bun lucru de făcut ar fi să îl întrebi. Este o șansă bună să afli că este interesat de tine.

Citește și:
Cele 4 zodii care iubesc singurătatea

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie