Cum arată relația ideală, în funcție de zodia ta

Cu toții visăm la relația ideală, însă fiecare dintre noi vrea și își dorește lucruri diferite de la partenerul său.

Cum arată relația ideală, în funcție de zodia ta

Poate cauți o aventură sau după-amieze liniștite cu un film bun ori poate preferi mai degrabă discuțiile profunde. Indiferent de ce ar fi, cu toții avem anumite preferințe în ceea ce privește o relație. Care sunt dorințele și așteptările tale?

Iată ce ne spune zodiacul:

Foc (Berbec, Leu, Săgetător)

Ești foarte dinamică. Pentru tine, o relație perfectă este cea în care învățați reciproc unul de la celălalt, în care călătoriți și descoperiți lumea împreună.

Berbec

Pentru tine partenerul ideal este cel cu care poți să te aventurezi pe timp de zi pentru a te bucura de confort și liniște seara. Vrei să ai parte de adrenalină, dar și de liniște la finalul zilei.

Leu

Adori să fi în lumina reflectoarelor și să atragi atenția asupra ta. Este foarte probabil să intri într-o relație într-un mod cât se poate de romantic demn de un film hollywoodian. Tot ceea ce dorești de la partener este să petreci cu ei și să fii satisfăcut.

Săgetător

Cauți pe cineva cu care poți să te duci la festivale și concerte. Ai un spirit aventuros, monotonia ne fiind ceva ce-ți dorești.

Pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Nu spui nu aventurilor, însă elementul esențial în relația ta este stabilitatea. Atâta timp cât partenerul menține ordinea și pacea în viața ta totul va merge ca la carte.

Taur

Ești cel care caută stabilitate într-o relație. Preferi să te uiți la filme și seriale pe canapea cu persoana iubită decât să ieși în oraș. Deși poate sună plictisitor pentru alte perechi, pentru tine comoditatea primează.

Fecioară

Ca Fecioară, preferi să comunici nonverbal cu persoana dragă. Ideea de a avea un limbaj special cu partenerul tău te fascinează. Relația ta devine deosebită tocmai prin micile momente când te înțelegi cu celălalt fără să îi vorbești.

Capricorn

Dezbateri și îmbrățișări. Capricornii nu sunt chiar atât de romantici. Țelul lor într-o relație este să poată discuta politică și să se sărute în același timp.

Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător)

Ca zodie de aer, este esențial să găsești o persoană alături de care îți poți urma visele, cu care te înțelegi și poți lega o conexiune specială.

Gemeni

Te pricepi foarte bine la oameni, intuindu-le caracterul. Ești tot timpul înconjurat de prieteni, iar în viața personală dorești să ai parte de surprize.

Balanță

Adori să călătorești. Ideal ar fi să găsești pe cineva cu care poți descoperi lumea, cunoscânu-l prin diferitele situații și nu prin cuvinte.

Vărsător

Ca Vărsător dorești pe cineva care să-ți accepte ciudățeniile, cu care să faci lucruri nebunești și amuzante.

Apă (Rac, Scorpion, Pești)

Zodiile de apă sunt cele mai emotive. Își doresc relații de lungă durată, micile lucruri însemnând foarte mult pentru ele. Acasă pentru aceste trei zodii este acolo unde se află persoana iubită.

Rac

Ești o romantică incurabilă. Iubești întâlnirile la lumina lumânărilor și dansurile lente. Ceea ce-ți dorești de la partenerul tău sunt conversațiile profunde.

Scorpion

Fiind una dintre cele mai pasionante zodii, vrei să fii cu cineva în care te încrezi complet. Adori să descoperi lumea cu persoana iubită, însă în același timp adori cadrele private, intime. Așa că vei alege cel mai probabil camera de hotel sau un loc retras.

Pești

Extrem de romantică, ai trecut prin foarte multe despărțiri. Știi ce însemnă să fii rănită așa că te implici foarte mult într-o relație. Nu vrei să faci ceva anume cu persoana iubită, fiecare moment petrecut împreună fiind special.

Citește și:
De ce te îndrăgostești mereu de persoana nepotrivită, în funcție de zodia ta

Text: Smaranda Olariu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie