Ce ar trebui să faci pentru a atrage dragostea, în funcție de zodia ta

Semnul tău zodiacal are un impact major asupra genului de persoane pe care le atragi.

Ce ar trebui să faci pentru a atrage dragostea, în funcție de zodia ta

Spre exemplu, nativii Taur adoră să își răsfețe partenerul, dar pot fi și foarte încăpățânați, ceea ce îi face greu de iubit.

Iată ce ar trebui să faci pentru a atrage dragostea, în funcție de zodia ta:

Berbec

Ești precum un centru de putere, iar tu știi asta foarte bine. Oamenii sunt atrași de energia ta, dar în același timp sunt și invidioși pe abilitățile tale fizice. Te simți foarte bine în corpul tău și știi cum să îl pui în valoare. Toată energia pozitivă de care dai dovadă te face cu adevărat irezistibilă.

Atunci când te simți bine în pielea ta, îi faci și pe ceilalți să creadă asta și îți este și mai ușor să interacționezi cu ceilalți. Folosește-ți abilitățile în scopul de a-ți cuceri partenerul permanent. Nu te concentra prea mult pe propria persoană.

Taur

Senzualitatea de care dai dovadă te face cu adevărat irezistibilă în ochii celorlalți. Știi cum să comunici și fără cuvinte, iar asta îl va face pe partenerul tău să simtă că este centrul Universului. Unii chiar se pot simți siguri în preajma ta. Ești generoasă și mereu dispusă să-i ajuți pe cei din jurul tău.

Nu te încăpățâna fără motiv, spune ce ai de spus, treci la subiect, dar fără să întreci limita. Folosește-ți puterea pentru a-ți sprijini partenerul.

Gemeni

Firea ta plină de strălucire, entuziasmul și umorul te fac irezistibilă în ochii celorlalți. Stilul tău unic, alături de talentele tale îi captivează pe cei din jurul tău. Ești mereu misterioasă, amuzantă, imprevizibilă și deschisă la noi experiențe, iar asta nu te va face niciodată o companie plictisitoare.

Acorzi mare atenție compatibilității mentale, iar asta te face interesantă. Nu abandona lucrurile. Dacă spui că faci un lucru, du-l până la capăt. Folosește-ți entuziasmul și ajută-ți partenerul în momentele dificile.

Rac

Ai o sensibilitate înnăscută care te ajută să știi foarte bine ceea ce au nevoie ceilalți, ceea ce inspiră la devotament adevărat. Felul tău de a-i înțelege pe ceilalți și de a fi alături de ei te ajută în relația pe care o ai cu ei, iar legătura voastră devine mai puternică. Pe lângă asta, mai ai și un simț al umorului căruia nu ai cum să reziști!

Nu-ți lăsa fricile ușor iraționale și stările mai puțin plăcute să te facă să renunți la unele lucruri. Îndrăznești să fii și ușor copilăroasă uneori, este chiar adorabil.

Leu

Ești atrăgătoare, iar tu știi foarte bine asta și mai ales cum să folosești acest aspect în avantajul tău. Prezența impunătoare, regală și dramatică cu siguranță te ajută ca toate privirile să fie ațintite asupra ta. Este imposibil ca cineva să-i reziste firii tale romantice, pasionale, creative și optimiste. Nu fii foarte autoritară, acest lucru te poate trage înapoi. Orgoliul tău poate fi dus la extrem uneori.

Fecioară

Rafinamentul și în mod clar inteligența te fac să ieși în evidență. Plină de compasiune și perseverență, ești mult mai specială decât crezi, iar asta ar trebui să știe și cei din jur. Felul tău de a-i critica pe cei din jur, dar mai ales pe partener, te face cu adevărat incredibilă. Susține-i pe cei din jur și renunță la acest fel mai puțin prietenos de a fi. Cu toții parcurgem un lung de dezvoltare personală. Nu te strea prea mult! Stresul poate fi contagios, uneori.

Citește și:
Ce zodii au cele mai lungi relații și iubesc cu pasiune

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie