Ce zodii au cele mai lungi relații și iubesc cu pasiune

Faptul că relațiile lungi necesită multă muncă și răbdare nu este niciun secret pentru nimeni. Succesul în dragoste presupune încredere și multă comunicare.

Ce zodii au cele mai lungi relații și iubesc cu pasiune

Ești curioasă ce zodii au cele mai lungi relații? Relațiile pe termen lung sunt o reponsabilitate imensă și nu vor reuși decât dacă ambele părți sunt destul de mature încât să depună efortul de a repara greșelile și de a trece peste micile neînțelegeri. Nu toată lumea este făcută pentru astfel de relații, sau cel puțin nu orice moment este propice unei astfel de alegeri.

Sunt multe motive pentru care cineva poate alege să nu se implice în ceva serios, iar alternativa este aceea de a-și satisface nevoile sociale și/sau sexuale cu diverse persoane 'de moment'. Mulți simt spre exemplu că nu sunt în momentul potrivit pentru a se dedica unei relații serioase și acest lucru este total ok atât timp cât și partenerii lor caută același lucru.

În vremurile în care aplicațiile de dating precum Tinder guvernează viețile noastre sociale, este aparent din ce în ce mai greu să găsim persoana potrivită pentru a ne dedica dragostea. Parcă nimeni nu-și mai dorește complicațiile unei relații lungi și parcă toți sunt cuprinși de frenezia căutării unui alt partener de fiecare dată.

Mie îmi place totuși să cred că dragostea nu a dispărut complet și că adevărata provocare este aceea de a găsi omul potrivit care își dorește să depună eforturile necesare unei relații lungi și frumoase.

Dacă cineva chiar dorește să rămână alături de tine va munci pentru asta – și va face tot ce îi stă în putere să repare ceea ce nu este ok, în loc să caute imediat pe altcineva. Comunicarea este un element cheie al relațiilor de suuces, iar încrederea necesită timp pentru a fi câștigată!

Atunci când ești în cautarea partenerului perfect, acesta pare din ce în ce mai greu de găsit, dar astrele au câteva ponturi pentru noi – sunt anumite semne zodiacale care nu caută neapărat ceva serios, în timp ce alte zodii tind să fie mult mai statornice. Deci fără alte introduceri, hai să vedem ce zodii au cele mai lungi relații!

TAUR

Nativii acestei zodii sunt statornici și demni de încredere. Atunci când intră într-o relație sunt foarte devotați partenerului și vor face asta să fie evident! Nu le place schimbarea și sunt adepții sentimentelor (și gesturilor!) mari.

Da, sunt atrași de stabilitate, dar asta nu înseamnă că sunt parteneri plictisitori! Taurii sunt una dintre cele mai senzuale zodii! Mereu în căutarea senzațiilor tari și a lucrurilor noi și inovative, partenerii din zodia Taur te vor face să te simți extraordinar în fiecare zi!

RAC

Racii sunt cunoscuți pentru sensibilitatea lor, de aceea sunt și mari adepți ai sincerității și comunicării! Pentru că nu s-au temut niciodată să spună ceea ce simt, își vor încuraja partenerul să facă același lucru – și am stabilit deja că o bună comunicare este pilonul de bază al unei relații reușite!

Nativii din zodia Rac se atașează de persoanele dragi așa că nu trebuie să te temi că vor renunța la tine la primul inconvenient apărut. Cu toate acestea, nu le va fi niciodată teamă să spună ce au pe suflet și să discute despre ceea ce îi deranjează la tine. Sunt loiali și caută mereu moduri de a se dezvolta alături de persoana iubită. Nu e de mirare că sunt niște parteneri grozavi!

Ce zodii au cele mai lungi relații: FECIOARĂ

Cei născuți în zodia Fecioară sunt excelenți la găsirea soluțiilor de orice fel. Abordările lor metodice nu dau greș nici în domeniul amoros așa că vor face totul pentru a duce relația la cel mai înalt nivel.

Fecioarele sunt persoane care adoră să lucreze în echipă, iar o relație pe termen lung se bazează în întregime pe buna întelegere și lucrul în echipă! Chiar dacă certurile nu vor întârzia să apară (pentru că știm cu toții că perfecționiștii vor fi deranjați și de detalii minore), rezutatul final va fi cu adevărat fără cusur!

BALANȚĂ

Ce zodii au cele mai lungi relații? Balanțele pur și simplu ADORĂ relațiile lungi! Sunt atrași de armonie iar răbdarea este una dintre virtuțile cu care sunt înzestrați din plin. Nu se dau înapoi de la a-și exprima clar vulnerabilitățile și așteptările, fapt care face comunicarea în cuplu să fie extrem de facilă!

Când un nativ al zodiei se implică într-o relație va vrea atât de mult să funcționeze încât va face tot ce îi va stă în putință pentru binele cuplului. Sunt genul de oameni care prețuiesc înțelegerea, motiv pentru care vor face eforturi pentru fericirea partenerului lor! Iubesc stabilitatea și nu se vor depărta niciodată fără vreun motiv foarte (serios, foarte, foarte) întemeiat.

Iată ce zodii au cele mai lungi relații – alege un partener născut într-una dintre aceste zodii și vei avea o viață amoroasă împlinită și fericită.

Citește și:
Cum ți se va schimba viața amoroasă în 2018, în funcție de zodia ta

Text: Ruxandra Urziceanu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie