Cum păstrezi secretele, în funcție de zodia pe care o ai

Câteodată, cel mai bine este să păstrezi secretele pentru tine. Când te încrezi într-o persoană, vrei să te convingi că nu vor spune ce tocmai au auzit prietenilor sau colegilor.

Cum păstrezi secretele, în funcție de zodia pe care o ai

Nu toată lumea este discretă atunci când vine vorba de păstrarea unor lucruri confidențiale. Atunci când vorbim despre modul în care zodiile păstrează secretele, rămâne la interpretarea astrologiei pentru a determina în cine putem avea încredere.

Câteodată avem nevoie de mai mult decât propriul instinct pentru a ne asigura că cel căruia ne destăinuim ne poate păstra secretele. Mulțumită astrelor, ne putem face o idee ceva mai complexă în legătură cu persoanele cărora le dăm informații importante despre viața noastră.

Berbec

Berbecii nu cunosc secrete, astfel că nu dețin informații pe care să le dea mai departe. Oamenii se feresc din a le spune lucruri, pentru că sunt impulsivi și este posibil să destăinuie altcuiva ceea ce tocmai au auzit. Berbecii nu au atât de multe secrete și cred că este mult mai bine să scoată la lumină lucrurile pe care le-au auzit, decât să le păstreze doar pentru ei.

Taur

Taurii știu să păstreze foarte bine secretele, probabil pentru că și-au implementat propriul cod de onoare în această privință. Când un Taur își pune în minte să păstreze un secret, se va strădui ca acesta să nu ajungă la alte persoane.

Gemeni

Deși intenționează să păstreze secretele, Gemenii nu sunt foarte buni la acest capitol. Se bucură de o conversație interesantă și le face plăcere să împartă cu ceilalți o poveste picantă, așa că, se pot lăsa cu ușurință duși de val. Cu toate acestea, îi vor avertiza pe cei din jur că nu se pricep să păstreze pentru ei ceea ce aud.

Rac

Racii sunt sensibili și încearcă mereu să fie alături de cei din jur, însă păstrarea secretelor poate fi o adevărată provocare pentru ei. Dacă își dezvăluie sentimentele, se pot lăsa duși de val și împărtăși lucruri care ar fi trebuit să rămână private. Adevărul este că ar prefera să nu simtă presiunea de a păstra un secret pentru că îi stresează mult prea tare.

Leu

Leii realizează importanța de a păstra un secret. Nu vor să fie tentați să divulge informații private, așa că vor schimba subiectul dacă vor fi puși în această situație. Ei cred că împărtășirea secretelor cu o altă persoană decât cea care i l-a spus nu este etică și nici responsabilă, acest tip de comportament fiind inacceptabil pentru ei.

Fecioară

Fecioarele păstrează secretele, în special pe ale lor. Totuși, dacă i te destăinui unei Fecioare, va profita de ocazie pentru a vedea dacă te poate ajuta cumva să rezolvi problema. Dacă ți-ai înșelat partenerul, vei primi sfaturi de la Fecioară, și o listă cu lucrurile pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți relația.

Balanță

Cea mai bună metodă de a păstra un secret pentru Balanță, este aceea de a ruga persoana care i-l spune să îi permită să-l mai spună unei alte persoane. Dacă răspunsul este afirmativ, acest lucru o ajută pe Balanță să nu mai fie încărcată cu o responsabilitate atât de mare. Dacă acest lucru nu este posibil, în funcție de seriozitatea informației, precum niște lucruri care pot face rău altora, Balanța nu va spune nimic.

Scorpion

Scorpionii știu să păstreze cel mai bine secretele, în special pe cele personale. Nu găsesc nicio plăcere în a vorbi cu cineva despre situațiile altor persoane. Totuși, asta nu înseamnă că un Scorpion manipulator nu își va folosi cunoștințele pentru a controla alți oameni.

Săgetător

Săgetătorii nu ocupă cea mai bună poziție atunci când vorbim despre păstrarea secretelor. Au tendința de a spune tot ceea ce știu, pentru că nu sunt cele mai discrete persoane. Pot vorbi chiar și fără să realizeze că spun ceva ce nu ar trebui.

Capricorn

Capricornul este o persoană de încredere și discretă. Dacă îi spui un secret unui Capricorn, poți sta liniștită, pentru că îl vor păstra strict pentru ei. Sunt foarte disciplinați, așa că știu să rămână silențioși în discuțiile care nu îi privesc în mod direct.

Vărsător

Vărsătorii nu divulgă secretele în mod intenționat, ci omit partea în care li se spune că este confidențial, și nu poate fi dus mai departe. La un moment dat, acel secret le poate veni în minte, iar fără să ia în considerare consecințele, Vărsătorul va spune câteva lucruri despre alte persoane.

Pești

Peștii au un dar de a-ți ști secretele chiar înainte de a i le spune, fiind foarte intuitivi. Aceștia nu ar răni intenționat pe nimeni, mai ales dezvăluindu-le secretele. Dacă sunt întrebați despre un secret, se vor preface că nu știu nimic.

Citește și:
6 zodii care nu învață niciodată din propriile greșeli

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie