Cât va dura relația voastră, în funcție de zodia partenerului

Crezi că ți-ai găsit partenerul perfect și atunci, bineînțeles, ai vrea să știi și dacă relația voastră va rezista testului timpului.

Cât va dura relația voastră, în funcție de zodia partenerului

Chiar dacă nu toate semnele zodiacului înțeleg dragostea de lungă durată în același fel, mai jos vei descoperi câteva informații care te vor ajuta să îți faci relația să înflorească pe o durată mare de timp, indiferent de zodia partenerului tău.

Berbec

Daca iubitul tău este Berbec, trebuie să înțelegi că are nevoie „să câștige” pentru a rămâne îndrăgostit. Dragostea voastră va dura mai mult dacă îl inveți pe Berbecul tău să împartă îndatoririle și responsabilitățile relației, astfel încât să fie mereu în controlul a ceva, dar nu a întregii relații.
Cum sa cresti sansele unei relatii de lunga durata: Prin a rămâne interesantă. Întotdeauna oferă-i Berbecului ceva nou la care să se gândească.

Taur

Daca partenerul tău este Taur, el are nevoie de confort și securitate în viața sentimentală. Va trebui să îți iei un angajament – și să îl respecți, pentru a câștiga încrederea Taurului pe termen lung. Va fi nevoie și de multă afecțiune fizică, de asemenea. Trebuie sa îl faci pe Taur să se simta iubit.
Cum să crești șansele unei relații de lungă durată: Prin crearea unei relații sigure și stabile.

Gemeni

Daca partenerul tău este Gemeni, trebuie să înțelegi că are nevoie de varietate și de distracție că să rămână îndrăgostit. Gemenii pot fi un semn destul de capricios, și dacă el sau ea se plictisește, atunci nu va sta prea mult pe gânduri înainte să meargă mai departe. Introdu spontaneitate și distracție în relația voastră, pe cât posibil.
Cum să crești șansele unei relații de lungă durată: Prin umor, foarte mult umor. Nimic nu ajunge mai repede la inima unui nativ Gemeni.

Rac

Daca partenerul tau este Rac, un cămin familial plin de afecțiune este prioritatea sa numărul unu. El sau ea va lupta pentru familie cu orice preț, iar dacă vei pune în pericol securitatea familiei, nu vei mai primi o a doua șansă. Trebuie să fii un bun părinte și un partener responsabil și puternic.
Cum sa cresti sansele unei relatii de lunga durata: Prin a pune familia pe primul loc, chiar dacă asta înseamnă să îți sacrifici cariera.

Leu

Daca partenerul tau este Leu, va trebui să păstrezi relația în dezvoltare, către noi niveluri, mai înalte și mai importante, ca să îi menții interesul. Leul are nevoie de un partener care să îl flateze și să îl adore, dar de asemenea are nevoie de un anumit stil de viață pentru o relație pe termen lung.
Cum să crești șansele unei relații de lungă durată: Prin a lucra mult la relație. Indiferent de circumstanțe, Leul va aprecia efortul depus.

Fecioară

Daca iubitul tau e Fecioara, va trebui sa fii pregatita sa te schimbi si sa te adaptezi pe masura ce relatia voastra se maturizeaza. Poti accepta o parte din criticile bine intentionate ale Fecioarei, dar sustine-ti si tu punctele de vedere si invata-ti partenerul sa vada frumusetea momentului prezent.
Cum să crești șansele unei relații de lungă durată: Cu umor. Te va ajuta sa gestionezi mai bine cicalelile partenerului si va cimenta legatura dintre voi doi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie