Care este cea mai mare slăbiciune a ta, în funcție de zodie

Toți oamenii au un punct slab, acel călcâi al lui Ahile, iar acest se poate datora chiar și semnului tău astral. Iată care este cea mai mare slăbiciune a ta, în funcție de zodie.

Care este cea mai mare slăbiciune a ta, în funcție de zodie

Oricare ar fi slăbiciunea ta, aceasta poate fi dăunătoare pentru sănătatea mintală, dar și pentru relațiile cu prietenii sau familia. Slăbiciunile depind doar de propria nesiguranță.

Nimeni nu este perfect. Astăzi suntem în al noulea cer, iar mâine putem simți că totul merge împotriva noastră, însă trebuie să ne găsim propriul echilibru, alunecând înainte și înapoi împreună cu zilele noastre bune și cele mai puțin bune.

Atunci când îți cunoști punctele slabe, înseamnă să te cunoști pe ține însăți, să fii în controlul propriei persoane, iar câteodată, semnele zodiacale ne pot ajuta în această căutare.

Berbec

Coincidență sau nu, Berbecii sunt primii în zodiac, dar și primii care o iau la fugă atunci când lucurile devin mai dificile. Ei sunt curajoși, încrezători și determinați, însă nu prea se descurcă cu alegerea cuvintelor. Ar prefera să plece din mijlocul unui conflict decât să rămână și să aducă argumente. Modalitatea lor în ceea ce privește rezolvarea conflictelor este rapidă și ușoară, neoferind explicații persoanelor care le merită.

Taur

Fiind zodia pe care te poți baza cel mai mult, Taurii își investesc emoțiile în celelalte persoane. Sunt devotați și posesivi, iar atunci când schimbările care apar în relații dezvăluie probleme la nivel de fundație, ei devin foarte nesiguri și sensibili. Ei sunt întotdeauna alături de prietenii lor atunci când este nevoie, iar când nu primesc același tratament la schimb, aceștia suferă foarte tare.

Gemeni

Gemenii încearcă să fie un pic prea glumeți, iar uneori, cei din jur ajung să se cam sature de glumele lor. Atunci când lucrurile devin prea serioase și tensionate, ei sunt cei care reușesc să calmeze situația. Totuși, nu este vina lor. Ei sunt în mod natural mai nervoși și indeciși, iar încercarea de a fi mai glumeți este doar o modalitate de a ascunde acele părți. Însă, este de admirat faptul că se adaptează ușor și, cu câteva sfaturi de la prieteni, aceștia pot înțelege atunci când este cazul să fie amuzanți sau nu.

Rac

Pentru Raci este greu să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lor, deoarece nu vor să strice relațiile pe care le prețuiesc. Unele persoane ar putea să nu știe că ei sunt mai sentimentali și emoționali, însă dacă ei aleg să fie sinceri și să își arate și latura mai emotivă, acest fapt ar putea să îi ajute atunci când nu își asumă greșelile. Prietenii lor vor aprecia sinceritatea, cu siguranță.

Leu

Pentru cei din zodia Leu este foarte greu să vadă partea pozitivă atunci când cineva sau un anumit lucru îi dezamăgește. Sunt foarte încăpățânați atunci când vine vorba despre aceste situații, pentru că ei vor să se simtă bine întotdeauna. Atunci când sunt dezamăgiți și lucrurile nu merg într-o direcție prea bună, ei nu iartă pe nimeni.

Fecioară

Cei din zodia Fecioară tind să acorde atenție unor detalii, pe care nimeni nu prea le remarcă. Timiditatea lor le dovedește celorlalți că ei chiar au ceva cu care pot contribui. Ei au tendința de a fi foarte critici în ceea ce îi privește și, dacă vor avea ocazii în care își pot arăta inteligența, aceștia o vor face, indiferent dacă cei din jur nu au cerut-o.

Balanță

Este firesc ca Balanțele să fie în centrul atenției indiferent de situație. Ele sunt corecte, foarte cooperante și sociale, dar ce este prea mult, deseori strică. Nu putem fi singuri, însă câteodată trebuie să învățăm să fim independenți, iar prietenii lor încep să observe că eforturile lor de a fi corecți nu sunt în interes comun, ci tot pentru propria persoană.

Scorpion

Scorpionii tind să se atașeze foarte repede de oameni, datorită pasiunii de care dau dovadă, aceștia fiind neîncrezători și secretoși, dorind să știe totul despre noile persoane care apar în viața lor. Având aceste intenții în spatele prieteniilor pe care le leagă, oamenii pot fi puțin speriați de apropierea bruscă de la început. Ceilalți nu pot vedea ce persoane și prieteni buni puteți fi.

Săgetător

Oamenii optimiști și energici pot fi uneori agreați cu dificultate de cei din jur. Ei consideră că, dacă își vor atenționa prietena că pantofii nu se asortează cu rochia, însă după ce aceasta a plecat de acasă, acest lucru este de ajutor și sincer. Persoanele din jur au tendința să creadă că onestitatea Balanțelor este dură, însă ele vor să spună întotdeauna ce gândesc și așa o să facă și în continuare. Însă o mică atenționare nu ar strica, data viitoare.

Capricorn

Capricornii sunt responsabili, practici și își pot menține echilibrul în orice situație. Partea mai puțin bună este că, în exterior, sunt cunoscuți ca „persoana știe-tot”. Însă, din interior, ei se luptă cu indecisivitatea, pe măsură ce încearcă să îi ierte pe alții. Ei tind să aibă probleme atunci când trebuie să îi ierte pe cei care i-au rănit, deoarece Capricornii prețuiesc foarte mult relațiile apropiate.

Vărsător

Deși este posibil să aibă abilități sociale bune, Vărsătorilor le place să fie independenți și să se ascundă de emoții. Singura lor incapacitate de a se conecta din punct de vedere emoțional îi poate îndepărta pe prietenii lor care au nevoie de sprijin. Atunci când cei apropiați au nevoie de sprijin, va dura ceva timp să vă puteți raporta la problemele lor, pentru că aveți impresia că felul vostru este cel adecvat.

Pești

Peștii sunt cei mai buni prieteni pe care i-ar putea avea cineva. Ei pot vedea cel mai corect binele din fiecare persoană, însă este posibil ca, în timp ce își concentrează toată energia pozitivă asupra prietenilor, aceștia pot fi foarte negativi față de ei. Se tem că nu sunt destul de buni și se încred foarte mult în univers, însă atunci când universul îi dezamăgește, ei se acuză și se descurajează.

Citește și:
Cele mai complicate relații în funcție de zodii

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie