Cele mai potrivite cadouri pentru persoana iubită, în funcție de zodia ei

Pentru că semnele zodiacale influențează fiecare aspect al vieților noastre, acestea ne-ar putea fi de folos și atunci când trebuie să oferim un cadou.

Cele mai potrivite cadouri pentru persoana iubită, în funcție de zodia ei

Alegerea darurilor se poate dovedi a fi uneori o misiune dificilă, existând riscul de a dezamăgi. Însă, caracteristicile fiecărei zodii te-ar putea îndruma către alegerea potrivită.

BERBEC

Personalitatea lipsită de frică a nativilor din zodia Berbec îi alimentează dorința de a încerca lucruri noi, ce sunt de multe ori și pline de îndrăzneală. Astfel, atunci când încerci să alegi un cadou pentru cineva care este născut cu acest semn astral, ține cont de energia acestuia ce nu pare a avea sfârșit. Printre darurile apreciate de către Berbeci se numără: echipament pentru sport, bilete la meciuri sau lecții pentru a conduce mașini de curse. De asemenea, Berbecii sunt cunoscuți pentru spiritul lor antreprenorial, de aceea o carte despre business sau ceva care îi poate ajuta afacerile îl vor încânta cu siguranță.

TAUR

Taurii sunt mari iubitori de a se afla în mijlocul naturii, astfel, un dar ce îi poate scoate afară din casă îi va bucura nespus de mult. Însă, persoanele născute sub influența acestui semn zodiacal sunt atrase și de lucruri luxoase, precum haine create de designeri renumiți, bijuterii sau accesorii somptuoase.

GEMENI

Probabil cea mai comunicativă și sociabilă zodie, Gemenii vor fi încântați de daruri ce facilitează comunicarea cu cei din jurul lor, dar le și stimulează imaginația. Pentru că reușesc să navigheze printre gânduri și idei cu o rapiditate uimitoare, fiind incapabili să se concentreze pentru mai mult timp asupra unui lucru, un dar ce le-ar antrena capacitatea de a se concentra, asemeni unui curs de yoga sau a unui puzzle, ar fi potrivit.

RAC

Racii sunt foarte sentimentali și țin foarte mult la tradiții, obiceiuri și familie, astfel un dar cu o tentă personală, precum o poză înrămată, le va cauza o mare bucurie. Pentru că nativii din zodia Rac țin foarte mult la căminul lor și sunt persoane foarte protectoare, o plantă de care să aibă grijă și să le completeze căminul ar fi darul perfect.

CONȚINUT VIDEO ELLE

LEU

Leilor le place să fie centrul atenției, oriunde s-ar afla aceștia întrețin atmosfera. Aceste persoane sunt încântate de lucrurile luxoase, precum bijuterii sau piese vestimentare scumpe, cu logo-uri impunătoare. Ai putea însă, să bucuri și natura jucăușă a acestei zodii, oferindu-i un set de jocuri de societate.

FECIOARĂ

Datorită caracteristicii ce îi determină să fie foarte practici, persoanele născute în zodia Fecioarei vor aprecia daruri ce îi vor ajuta să își organizeze viața cât mai bine, precum o agendă. Fecioarelor le displace zgomotul, astfel o pereche de căști ar fi potrivite.

BALANȚĂ

Pentru Balanță nu contează cât de scump este un dar, ceea ce va conta mai mult este aspectul acestuia, nativii acestei zodii fiind îndrăgostiți de frumos. Socializarea este un alt aspect important pentru Balanțe, iar niște bilete la teatru sau pentru un curs îi vor încânta cu adevărat. Un alt element important este ca darul să dețină și semnificație personală.

SCORPION

Scorpionii sunt înzestrați cu înclinație spre mistere și descifrarea acestora, un roman polițist fiind soluția ideală atunci când nu știți ce să le oferiți în dar. De asemenea, Scorpionilor le este dificil să își exprime emoțiile și sentimentele, un jurnal în care să scrie i-ar putea ajuta. Dacă se întâmplă ca partenerul tău să aparțină acestei zodii, nu ezita să îi oferi un cadou seducător, Scorpionii fiind cel mai senzual semn astrologic.

SĂGETĂTOR

Săgetătorilor le place să experimenteze și sunt îndrăgostiți de călătorii, astfel o călătorie cu balonul sau echipament ce le poate servi în timpul călătoriilor îi va surprinde plăcut. O altă categorie de cadouri destinate acestei zodii sunt cărțile, în special cele filozofice sau un curs de meditație sau yoga, lucruri ce le vor stimula intelectul și spiritul.

CAPRICORN

Capricornii vor aprecia darurile practice și cu valoare sentimentală, asemenea unei poze vechi de familie restaurată sau un set de stilouri. Dacă speri să surprinzi un Capricorn, atunci alege ceva mult prea indulgent în opinia acestuia, precum o zi de răsfăț la un spa. Firi creative, nativii născuți în miezul iernii se vor bucura și de darurile ce le vor stimula creativitatea.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt visătorii zodiacului, având momente în care preferă să se detașeze de restul lumii. O pereche de papuci călduroși și niște pahare pentru vin ar putea completa aceste moment. Iar pentru că Vărsătorii sunt fani declarați ai tehnologiilor și călătoriilor, un gadget util în timpul aventurilor lor va fi un cadou minunat în ochii acestei zodii.

PEȘTI

Sensibili și visători, Peștii vor fi încântați dacă le vei oferi în dar un curs pentru dezvoltarea abilităților artistice. Jocurile video sau romanele SF vor fi apreciate în egală măsură de această zodie, însă cel mai mult se vor bucura de o zi de răsfăț la un spa.

Citește și:
Reguli de frumusețe pe care să le urmezi în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video