Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions: fără urme de stres pe tenul tău

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions este un serum care reduce vizibil urmele stresului de pe tenul tău, venind în apărarea acestuia cu cei mai eficienți aliați: fracțiile probiotice.

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions: fără urme de stres pe tenul tău

Trăim într-o perioadă în care nu trebuie să-ți spunem prea multe despre stres – e foarte probabil că îl resimți și tu chiar acum, dar poate că nu te-ai gândit încă ce efecte are el asupra stării tale de sănătate – și chiar asupra tenului tău. Fără să ne dorim să adăugăm la veștile proaste ale zilei, află că Organizația Mondială a Sănătății a avertizat că stresul va deveni problema de sănătate numărul unu pe plan global, până la sfârșitul deceniului. Ar fi simplu să te sfătuim să nu te mai stresezi – dar cert este că stresul are un impact uriaș la nivel psihologic și că influențează major o mulțime de aspecte ale sănătății noastre, mergând până la a afecta chiar și calitatea și aspectul sănătos al pielii.

Însă un termen cu care nu ești încă familiară și are legătură cu ce îți povesteam mai devreme este expozomul. Oamenii de știință folosesc acest concept pentru a decrie totalitatea expunerilor unui individ, de la naștere, la tot soiul de factori, atât externi, cât și interni, și răspunsul organismului la aceștia, care îi afectează starea de sănătate, mai pe scurt – bunăstarea. Cercetările de până acum pe această temă sunt încă incipiente, dar specialiștii s-au concentrat asupra fenomenului de îmbătrânire a pielii și a felului cum este influențat acesta de expozom.

Astfel, ei au ajuns la concluzia că două tipuri de factori ne accelerează procesul de îmbătrânire. Pe de o parte este vorba despre cei externi, precum factorii de mediu (radiațiile UV, lumina albastră, poluarea, contaminarea chimică, microparticulele PM10/PM 2.5, schimbările climatice, insecticidele, umiditatea, variațiile de presiune atmosferică etc.), pe de altă parte, de cei de comportament (și anume, dieta fiecăruia dintre noi, consumul de alcool sau tutun, stresul psihologic, lipsa somnului etc.). Expunerile scurte, dar intense sau repetate la astfel de factori, arată cercetările de până acum, au un efect nociv asupra funcțiilor pielii – iar efectul acesta se vede.

Din fericire, însă, atunci când vine vorba despre sănătatea pielii, experții au și soluții. Probioticele, spune tot Organizația Mondială a Sănătății, conferă astfel de beneficii, și chiar fracțiile probiotice, dezvoltate în apa vulcanică Vichy, stau la baza noului serum regenerator și reparator, Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions, al brand-ului cu peste 25 de ani de expertiză în problemele pielii. Misiunea Vichy a fost dintotdeauna aceea de a reda femeilor aspectul sănătos al pielii, indiferent de vârstă, așadar nu e de mirare că acest nou produs, potrivit tenului expus la stresul acut cauzat de factorii externi și interni ai expozomului, accelerează regenerarea pielii, repară funcția de barieră fizică a acesteia, dar și regenerează sistemul natural de apărare al pielii.

Iar noul serum Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions nu se bazează doar pe probiotice și la rolul lor în apărarea imună pentru a-ți proteja cel mai mare organ. Formula sa apelează și la apa vulcanică Vichy, cunoscută pentru faptul că întărește și repară bariera fizică a pielii, dar și la vitamine antioxidante, cu efect antiinflamator și, firește, antioxidant. Niacinamida (vitamina B3), unul dintre ingredientele de succes ale celor mai recente formule de îngrijire a pielii, joacă, și ea, un rol important.

Așa se face că noul serum Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions, cu formula sa hipoalergenică și non-comedogenică, care nu conține alcool, coloranți, silicon, fenoxietanol sau parfum, îți pune la dispoziție elementele benefice de care pielea ta are nevoie pentru a lupta cu succes împotriva factorilor de stres.

Noul serum are o eficacitate demonstrată dermatologic, 16 studii, efectuate pe un eșantion de mai mult de 900 de femei expuse la stres acut, atestând că acesta funcționează, atenuând liniile fine (cu 23%), acționând pentru netezirea pielii (+28%), sporindu-i elasticitatea (+41%) și conferind tenului un aspect plin (+30%). Luminozitatea (+45%) și uniformitatea (+35%) sunt alte atuuri cu care te înarmează Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions, astfel încât să nu mai fie nevoie să te stresezi… măcar în ceea ce privește calitatea pielii tale.

Citește și:
10 filme care te vor fascina din punct de vedere vizual

Foto: PR

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial