Vedete & influencers la lansarea noului Paradis al Femeilor

În weekend, la București, s-a lansat noul magazin Paradis Jewellery, destinație de vis pentru femeile care iubesc bijuteriile din aur și argint, la parterul Parklake Shopping City.

Vedete & influencers la lansarea noului Paradis al Femeilor

În weekend, la București, s-a lansat noul magazin Paradis Jewellery, destinație de vis pentru femeile care iubesc bijuteriile din aur și argint, la parterul Parklake Shopping City.

A fost o lansare specială cu numele de #BreakfastatParadis, un concept inspirat din filmele cu Audrey Hepburn, reprezentând epoca de aur a bunului gust, la care au participat femeile cele mai cunoscute și iubite din România, cum sunt Adelina Pestrițu, Anca Serea, Diana Dumitrescu, Olimpia Melinte și multe altele. 

Cu ocazia acestui eveniment, Paradis a împlinit oficial 30 de ani de heritage, de poveste, în care a încântat câteva generații de iubitoare de frumos din R. Moldova și, începând cu 2021, când s-a lansat la Palas Mall Iași, a intrat în inimile femeilor din România. A fost primit cu mult succes de publicul român care apreciază nu doar calitatea, strălucirea, ci și prețul corect.

Vedete & influencers din capitală au sărbătorit cu mult rafinament lansarea celui mai nou Paradis al Femeilor și povestea frumoasă de 30 de ani de succes a acestui brand, probând bijuterii spectaculoase, făcând poze cu fanii lor și savurând un pahar de spumant. Acestea au descoperit piese de calitate superioară din aur și argint, pietre prețioase și semiprețioase dar și cea mai mare colecție de verighete și de inele de logodnă din țară.

Diamantele care decorează vitrinele Paradis provin de la cei mai renumiți producători de pe glob, cum sunt ALROSA și DE BEERS, dar și mulți alții. Echipa de gemologi experimentați aleg cu grijă și testează claritatea, culoarea și tăietura diamantelor înainte de a ajunge în magazine. De asemenea, în magazinul nou din Parklake Shopping Center se pot găsi bijuterii cu diamante de toate dimensiunile, pentru a satisface toate cerințele și dorințele clienților.

Inovația, tehnologia de ultimă oră dar și manopera iscusită a bijutierilor Paradis, acestea sunt secretele unui brand de bijuterii de cea mai înaltă calitate.

Succesul poveștii Paradis continuă, generație după generație, prin echipa frumoasă și numeroasă care muncește zi de zi pentru a susține standardele înalte și prin piesele strălucitoare din vitrine, adevărate investiții în eternitatea bunului gust.

Fotograf: The Tale within a Photo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial