Top produse de care ai nevoie dacă ai aflat că ești însărcinată – le găsești pe drogheriemb.ro

Dacă urmează să devii mămică, atunci trebuie să te pregătești cum trebuie de această nouă aventură în care pornești.

Top produse de care ai nevoie dacă ai aflat că ești însărcinată - le găsești pe drogheriemb.ro

Odiseea celor 9 luni vine cu o mulțime de noi sentimente, schimbări și experiențe. Începe pentru tine un research îndelungat, te preocupi de tot ce ține de sarcină, însă ești și extrem de entuziasmată și fericită. 

Va trebui să ai și mai mult grijă de tine, atât la exterior, cât și la interior. Mai multă relaxare, mai puțin stres, grijă la alimentație, odihnă și hidratare cât mai multă, plus că acum trebuie să te preocupi și de vergeturi. Deși uneori nu poate fi împiedicată apariția acestora, totuși exista diverse soluții preventive, ce vor ajuta la diminuarea lor. Din perioada de sarcină, până în cea de maternitate și lăuzie, vei avea nevoie de diverse produse de îngrijire, produse pre și post natale, suplimente și alte accesorii care îți vor ușura noul rol pe care îl ai – cel de mamă. Drogheriemb.ro este locul unde vei găsi astfel de produse utile, de înaltă calitate. Iată un top de produse de care ai nevoie dacă ai aflat că ești însărcinată.

Acidul folic

Acidul folic este esențial în orice sarcină, contribuie la buna funcționare a organismului, este implicat în producția de material genetic (ADN) și are o mulțime de beneficii. Acestea sunt:

  • Este indicat să se introducă în alimentație încă din perioada de preconcepție deoarece susține buna dezvoltare a fătului. 
  • Contribuie la reducerea oboselii și extenuării. 
  • Fortifică sistemul imunitar.
  • Previne malformațiile congenitale.
  • Susține sistemul nervos și previne apariția depresiei.
  • Poate reduce riscul de avort spontan, naștere prematură, dezvoltarea insuficientă sau o greutate redusă a fătului. 
  • Ajută la reducerea nivelului de homeocistenă – o moleculă care are o legătură strânsă în apariția problemelor de sănătate cardiovasculare, aterosclerozei sau trombozei venoase.

Pe lângă acid folic, vei mai avea nevoie de alte suplimente, bineînțeles, la indicația medicului, întrucât acum ai nevoie de mai multe vitamine și minerale decât cele luate din alimentație. Găsești pe drogheriemb.ro astfel de suplimente și incluziv creme contra vergeturilor. Totodată, vei avea nevoie și de produse pentru maternitate si lehuzie

Produse pentru maternitate și lehuzie

Dacă te-ai decis să alăptezi, atunci cu siguranță vei avea niște sutiene speciale pentru acest scop. Acestea permit inclusiv inserarea unor dischete absorbante în cupe pentru a absorbi laptele și a nu păta hainele. Sunt extrem de confortabile, din materiale de calitate și sunt ajustabile. 

Dacă ai născut prin cezariană, vei găsi aici și centuri postoperatorii, ideale pentru a ameliora durerea și a te ajuta să te refaci mai repede. Prenatal, poți purta inclusiv o centură de suport, aceasta preluând din greutatea uterului. Reduce presiunea asupra mușchilor abdominali și a spatelui, fără a afecta dezvoltarea fătului. Astfel va fi diminuat disconfortul din timpul sarcinii. Oferă un suport gentil, dar ferm și se va extinde odată cu creșterea bebelușului.

Descoperă pe drogheriemb.ro o mulțime de lucruri esențiale pentru tine, ce-ți vor fi de un real ajutor atât înainte, cât și după naștere.

Contact:

[email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din advertorial