Tiens Group rămâne la convingerea de dezvoltare „Îmbrățișând și servind lumea”

Tiens Group rămâne la convingerea de dezvoltare „Îmbrățișând și servind lumea”

Tiens Group, care a fost întotdeauna angajat în a deveni lider global în industria sănătății, a celebrat „Carnavalul pentru a 26-a Aniversare” pe 16 octombrie 2021 și a transmis încă o dată conceptul de dezvoltare Tiens „Îmbrățișând și servind lumea” către partenerii globali și oamenii din întreaga lume care sunt preocupați de dezvoltarea întregii industrii de sănătate.

Tiens a construit o rețea globală pas cu pas timp de 26 de ani de muncă asiduă, de la un singur produs la o structură de produse diversificate, la servicii complete de sănătate și apoi la dezvoltarea inovatoare și integrată a mai multor angajatori industriali. A exportat continuu produse de sănătate și a livrat conceptul de viață sănătoasă la mai mult de 47 de milioane de familii în întreaga lume și este recunoscut pe scară largă pentru îmbunătățirea sănătății și a imunității majorității populației. 

Domnul Li Jinyuan, Președintele companiei Tiens, nu a fost uimit și a fost pe deplin pregătit pentru dificultățile din această perioadă de pandemie globală. El a condus Compania și a construit rapid platforma transfrontalieră globală de e-commerce Tiens prin modele noi, inovatoare, și mecanisme, adaptându-se la mediul economic complex global, și realizând „Cumpără, vinde și înlocuiește produsele în lume”, și a ajutat familiile să creeze bogăție prin consum, să găsească locuri de muncă, să înceapă afaceri și să ruleze afaceri globale.

Tiens s-a concentrat pe crearea de mai multă valoare socială în cei 26 de ani de dezvoltare, a aderat la bunăstarea publică și caritate, a înființat Parcul Industrial de  Sănătate Tiens, cu o investiție de peste 1,1 miliarde de dolari și Tianshi College, cu o investiție de peste 2,6 miliarde de dolari, a investit mai mult de 500 de milioane de dolari în asistență socială și caritate, a aderat la moralitatea și simțul de dreptate publică, și a câștigat lauda unanimă a consumatorilor globali. Domnul Li Jinyuan, Președintele Grupului Tiens, a declarat că Tiens va merge mai departe cu convingerea de dezvoltare „Îmbrățișând și servind lumea”!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial