TEILOR aduce în prim-plan colecția de bijuterii cu diamante naturale certificate de către De Beers Institute of Diamonds

TEILOR, lanțul de magazine de bijuterii de lux cu prezență în regiunea Europei Centrale și de Est, prezintă colecția de bijuterii din aur și platină cu diamante naturale certificate de către De Beers Institute of Diamonds.

TEILOR aduce în prim-plan colecția de bijuterii cu diamante naturale certificate de către De Beers Institute of Diamonds

Diamantele, geme formate dintr-un singur element chimic, se bucură de o popularitate în continuă creștere, devenind în ultimul secol cea mai apreciată și mai dorită piatră prețioasă.

Pentru a atesta proveniența, precum și caracteristicile fiecărui diamant natural, gradarea este un pas esențial, realizat de cele mai importante instituții din lume.

Perpetual Love, colecția-mărturie a calității remarcabile

De Beers Institute of Diamonds reprezintă un etalon al încrederii în industria diamantelor. De aceea, suntem mândri că putem oferi și colecții cu diamante certificate internațional, precum Perpetual Love – o selecție unică de inele de logodnă din platină și aur, cu un design modern, ce completează fiecare poveste de dragoste.

În vreme ce aurul de 14K sau 18K este metalul prețios popular pentru fiecare bijuterie, platina reprezintă alăturarea perfectă pentru a crea un inel de logodnă special, metafora unei promisiuni pentru totdeauna. Astfel, platina este sinonimă cu luxul și calitatea, fiind un metal nobil rezistent la coroziune.

Cu o selecție cuprinzătoare, Perpetual Love aduce inele de logodnă cu diamante de diferite carataje și tăieturi, care respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Toate bijuteriile regăsite în magazinele TEILOR sunt însoțite de un certificat de garanție, iar piesele cu diamante gradate de De Beers Institute of Diamonds primesc și un certificat internațional.

Astfel, există garanția că fiecare diamant achiziționat de la TEILOR respectă întocmai caracteristicile înscrise în certificat.

TEILOR, încredere și responsabilitate în colecția cu diamante certificate de către De Beers Institute of Diamonds

TEILOR prezintă o colecție de bijuterii cu diamante naturale gradate de către De Beers Institute of Diamonds, un simbol al încrederii și responsabilității în lumea pietrelor prețioase, cu o expertiză de peste 130 de ani în această industrie.

Călătoria prin care trece fiecare diamant natural înainte de a fi montat în bijuterie este urmărită îndeaproape și înțeleasă de către De Beers Institute of Diamonds, iar întreaga lor expertiză, alături de cea mai recentă tehnologie, permit clasificarea diamantelor naturale cu acuratețe, consistență și fiabilitate.

Istoria De Beers Institute of Diamonds începe în 1871, când este descoperită mina De Beers, iar în 1888, este înființată De Beers Consolidated Mines Limited, la conducerea căreia se află Cecil Rhodes. De-a lungul timpului, se formează noi reguli de extracție a diamantelor, iar începând cu anul 2003 este stabilită schema de certificare a procesului Kimberley și toate diamantele De Beers ajung să fie certificate non conflict.

Cei 4C definitorii ai diamantului

De Beers Institute of Diamonds este una dintre cele mai importante instituții de profil din lume, iar certificarea fiecărui diamant se face printr-o procedură specifică, folosindu-se tehnologii moderne. Fiecare diamant gradat De Beers Institute of Diamonds este inscripționat printr-o procedură specifică (fără ca acesta să sufere modificări), fie pe platou, fie pe centură.

Evaluarea caracteristicilor diamantului este realizată de către laboratoare specializate, precum De Beers Institute of Diamonds, prin procedura denumită gradare. Astfel, sunt analizate cele patru caracteristici ale unui diamant, cunoscute și sub numele de cei 4C: Carataj, Culoare, Claritate și Tăietură.

• TĂIETURĂ (CUT): Tăietura se referă la calitatea performanței luminii unui diamant. Descrie aptitudinea unui diamant de a arăta o serie de efecte de lumină, cunoscute sub numele de strălucire, foc, și scintilație. Această caracteristică este singura care nu este determinată de natură, ci mai degrabă de măiestria artizanului atunci când transformă un diamant din starea sa brută în starea sa finisată.

• CULOARE: Culoarea unui diamant este apreciată tocmai prin absența sa, iar un diamant perfect structurat este transparent. Aceasta variază de la incolor la foarte saturat și se clasifică prin gradare pe litere, pe baza unei grile de la D la Z.

• CLARITATE: Dintre cele 4C, claritatea este factorul care diferențiază cel mai mult un diamant. Ca urmare a călătoriei unice pe care o parcurge fiecare piatră prețioasă, este imposibil ca două diamante să aibă exact aceeași reprezentare de claritate. Fiecare diamant are propria „amprentă' unică de caracteristici, cunoscute sub numele de „incluziuni'.

• CARATAJ: Diamantele sunt cântărite într-o unitate de măsură universal recunoscută numită „Carat'. Un carat este egal cu 0,20 grame. La TEILOR, clienții noștri pot găsi diamante de diferite carate și tăieturi.

De ce sunt importanți acești factori în alegerea unei piese high jewellery

O piesă High Jewellery este un simbol al încrederii și al unei alegeri desăvârșite, bazate pe o cunoaștere aprofundată a caracteristicilor unei astfel de bijuterii. În TEILOR, ne asumăm responsabilitatea de a aduce mai aproape lumea pietrelor prețioase și de a respecta, în aceeași măsură, criteriile de sustenabilitate și grijă față de mediu.

Considerăm că cea mai importantă este încrederea clienților noștri și, tocmai de aceea, ne dorim să oferim o experiență memorabilă fiecărui consumator care pășește în magazinele noastre. Astfel, colaborăm cu case de bijuterii din întreaga lume, oferind o selecție de piese care respectă cele mai înalte standarde de calitate. Acestea sunt atent verificate de maeștrii noștri bijutieri, pentru a oferi clienților diamante care au fost gradate cu cel mai înalt nivel de încredere și integritate.

Toate caracteristicile acestor pietre prețioase sunt completate, desigur, de valoarea emoțională pe care fiecare bijuterie ajunge să o dețină. Diamantele devin o parte din povestea unui cadou sau a unei achiziții speciale, un simbol al unui moment unic, de care îți vei aminti întotdeauna cu drag. Și pentru a te bucura cu încredere de fiecare piesă, ne asigurăm că fiecare piatră prețioasă îndeplinește cele mai importante criterii: calitate, design modern și sustenabilitate.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial