Plățile amânate Mokka sunt o nouă opțiune pentru achizițiile online

Plățile amânate Mokka sunt o nouă opțiune pentru achizițiile online

Cumpărăturile online au devenit o practică din ce în ce mai des utilizată, în special în ultimii ani. Varietatea produselor existente pe piață, dar și prețurile accesibile, au convins tot mai mulți români să se îndrepte spre acest tip de comerț online.

Însă, ce poți face atunci când ai găsit produsul dorit, dar nu ai suficienți bani să-l achiziționezi? Răspunsul constă în achizițiile online prin intermediul plăților amânate sau BNPL. Tot mai mulți comercianți adoptă această practică pentru a veni în ajutorul consumatorilor. 

Plățile amânate – o metodă alternativă de plată 

Plățile amânate reprezintă una dintre cele mai recente metode de plată apărute pe piață, atrăgând din ce în ce mai mult interesul tinerilor. Plățile amânate sau Buy Now Pay Later – BNPL și-au făcut apariția în România grație furnizorului de servicii Mokka. 

Mokka este un furnizor de top de servicii de finanțare a vânzărilor în Europa Centrală și de Est, deservind peste 10 milioane de clienți, cooperând cu 7 mii de magazine de papetărie și online. Mokka oferă consumatorilor plăți amânate (Buy Now Pay Later) și sisteme de rate datorită cărora comercianții au posibilitatea de a oferi servicii complete pentru a facilita procesul de cumpărare, de a optimiza conversiile și de a consolida loialitatea clienților. 

Compania este cooperează cu lanțuri de retail care operează în sectoarele de încălțăminte, cosmetice, articole sportive, articole pentru copii și electrocasnice. Compania colaborează atât cu magazinele online și cu cele fizice. 

Cum funcționează plățile amânate? 

Plățile amânate reprezintă serviciile care permit cumpărătorilor să achiziționeze bunuri, cel mai adesea online, plătindu-le mai târziu. Plățile pot fi apoi achitate integral sau în rate, fără dobândă atunci când se optează pentru finanțare pe termen scurt. 

Principiul de funcționare al plăților amânate este unul destul de simplu și rapid. Finanțarea pentru cumpărături se face într-un minut, indiferent că te afli în magazinul fizic sau online. Tot ce ai de făcut este să îți pui în coșul de cumpărături produsele preferate, într-unul din magazinele online partenere Mokka și să selectezi plata prin intermediul Mokka. După ce îți faci un cont cu CNP-ul și câteva date personale, vei putea alege numărul de rate pe care ți-l dorești.  Apoi, introduci numărul de telefon, urmând să primești un cod prin SMS, prin care confirmi decizia de a plăti prin sistemul de rate Buy Now Pay Later. 

Pentru prima plată, va trebui să completezi un formular pentru plățile online, urmând ca următoarele să le plătești doar completând numărul de telefon. Astfel Mokka plătește suma pentru produsul achiziționat direct către magazinul online, iar tu vei plăti către Mokka după 30 de zile. Pe Mokka.ro îți poți achita integral ratele și poți afla mai multe informații despre magazinele partenere și orice alte aspecte privind plățile amânate. 

Condițiile de creditare Mokka sunt cele standard impuse de BNR. Dobânzile pot varia în funcție de natura creditelor, însă creditul standard pe care Mokka îl oferă este cel de 30 de zile. 

Popularitatea plăților amânate 

Sistemul de achiziție al produselor dorite prin intermediul plăților amânate a devenit foarte popular, fiind din ce în ce mai des folosit. Serviciul Buy Now Pay Later folosind Mokka este foarte ușor de utilizat, se poate plăti direct în magazin sau prin intermediul aplicației mobile, fără cozi, hârtii sau carduri bancare, permițându-ți să profiți la timp de ofertele din magazinul tău preferat. 

Plățile amânate sunt utilizate în special de tineri, datorită nativității digitale pe care această generație o pretinde. Însă, pe măsură ce tehnologia avansează și captează atenția tuturor prin modul simplu de gestionare, chiar și generațiile mai în vârstă abordează acest sistem de plată. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial