PINKO, COFFEE, TEA, ME?

Pinko este locul unde poți să alegi pentru garderoba ta acele piese care vor completa ținutele pe care le ai deja în minte și care vor fi o adiție firească la stilul tău.

Pun pariu că ți se întâmplă și ție, aproape zilnic, să oftezi în fața unui dulap plin cu haine pentru că nu știi ce să îmbraci. Am susținut întotdeauna ideea că o garderobă completă este acea garderobă formată din piese care se potrivesc toate între ele, care pot fi mixate indiferent de context.

Pinko susține această idee de garderobă fluidă – cu accente șapezeciste, clasice, dar romantice, cu tușe moderne, piesele din colecția Pinko pentru iarnă nu au fost gândite exclusiv în baza trendurilor de sezon, ci tocmai cu scopul de a ajuta femeile să obțină ceea ce își doresc cel mai tare – garderoba perfectă.

Blazerul cu tăieturi masculine, rochia furou cu aplicații de paiete, haina din blană sintetică, cămașa albă cu detalii prețioase, pantalonii Tomboy sau geanta cu lanț chunky, auriu, reprezintă piese esențiale, ce pot fi achiziționate oricând, dar mai ales în plin sezon al reducerilor.

Vezi în galeria alăturată câteva piese Pinko reprezentative pentru orice garderobă, care te vor scoate din orice încurcătură stilistică și îți vor conferi un plus de șarm și rafinament – piese perene, pe care te poți baza multe sezoane de acum înainte, și care au calitatea esențială de a te pune pe tine în prim plan, lăsându-ți personalitatea să strălucească.

Nu ne rămâne decât să-ți recomandăm să alegi cu atenție dintre multele oferte din colecția Pinko și să porți cu atitudine și încredere ținutele în care le vei integra. Este momentul unor investiții strategice în stilul tău, dar sunt sigur că vei găsi piesele cele mai potrivite în selecția alăturată sau, de ce nu?, chiar în magazine. Reducerile de 40% din prețul inițial al produselor se vor dovedi irezistibile, cu siguranță.

Te poți convinge singură de ofertele Pinko, accesând www.solmar-shop.ro.

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu Alice Cavaleru

Foto: PR

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial