Pălăriile și poșetele, ultimele tendințe ale anului 2022 în materie de accesorii

Indiferent că alegi un colier delicat, o eșarfă, o pălărie sau o poșetă, accesoriile sunt esențiale pentru a ridica orice ținută la un nivel superior.

Pălăriile și poșetele, ultimele tendințe ale anului 2022 în materie de accesorii

Dacă nu știi prea multe despre accesorii sau despre trendurile actuale, trebuie neapărat să te informezi pentru ca în mod cert, ele aduc un plus uriaș în orice ținută alegi. În ziua de azi, trăind parcă într-o „epocă' a tehnologiei și implicit a internetului, este deosebit de ușor să te informezi în legătură cu orice îți dorești să afli. Este nevoie doar de o simplă căutare google și o să găsești tutoriale și articole din toate domeniile. Poți obține cu ușurință informații despre trendurile actuale, cum să îți îmbunătățești aspectul în general, ținutele, dar mai ales cum pot fi ele îmbunătățite prin tot felul de accesorii, ce culori te avantajează, etc. 

De foarte mult timp tradiționalele pălării sunt niște accesorii foarte elegante, nelipsite din orice ținută, fie că vorbim de o ținută feminină sau de una masculină. Deși ele au cumva tendința să fie lăsate de multe ori pe margine, totul se oprește acolo rămânând doar o simplă intenție de marginalizare, deoarece niciodată nu s-a transformat acest lucru într-un fapt. Pălăriile nu au dispărut niciodată cu adevărat, ba mai mult, în ultimele luni acest trend parcă s-a revigorat.  

După părerea mea, revenirea pălăriilor în topul accesoriilor, este de mult așteptată chiar dacă este subestimată capacitatea lor de a urca ținutele la un alt nivel. 

Având în vedere interesul crescut al caselor de moda în ceea ce privește pălăriile dar și nelipsitele poșete, m-am gândit să vă centralizez aici câteva tendințe ale anului 2022. 

Tendințele poșetelor de mană pentru femei sunt completate anul acesta de multe opțiuni și combinații noi, combinații care trebuie luate în considerare în totalitate. E drept că tendințele elegante sunt într-o continuă schimbare dar un lucru cert este faptul ca ele vin prin rotație. Anul acesta revine modelul clasic de geantă, fiind completat cu anumite îmbunătățiri care dau impresia de un design nou.

De exemplu, atât pălăriile cât și poșetele de mână din piele de animale au revenit în forță încă de anul trecut. O variantă mai recentă a acestei tendințe o constituie poșetele de mână cu imprimeuri din piele de șarpe, leopard sau crocodil, dar găsim același trend și la pălării sau alte accesorii.

Un material cu astfel de imprimeuri arata mult mai interesant decât orice alt material clasic din piele de porc sau vițel, mai ales că moda democratică parcă are ca scop înlocuirea în mod deliberat a materialelor naturale cu cele sintetice. 

Dacă facem referire la culoare, în trendul anului 2022 predomină combinația clasică a două culori, indiferent de ele. In marea majoritate a caselor de modă cum este și Gucci sau Burberry, pe lângă combinația de o culoare predominantă și una de contrast, găsim și combinații de carouri, dungi și texturi „animal print'. 

Pe lângă culorile și materialele folosite, am observat o revenire spectaculoasă în ceea ce privește design-ul propriu-zis, formele acelea neobișnuite din trecut, bucurându-se de un interes deosebit. Aici trebuie sa menționez în mod special modelul de geantă cilindric pe care l-am avut în trenduri acum câțiva ani.  Pe lângă că aceste genți sunt frumoase, au un avantaj incontestabil dacă luam în considerare caracterul lor practic. Sunt deosebit de încăpătoare.

Casa de moda Mansur Gavril a prezentat în diverse combinații de materiale și culori, un model neașteptat de geantă mult mai mare cu baza solida, rama lipsind aproape in totalitate, păstrând același trend și la pălării. Modelul de pălărie foarte mare din blană supradimensionată, a stat la baza prezentării casei de modă Mansur Gavril, fiind pus un accent major pe importanța pălăriilor ca și accesoriu de bază.

Noile tendințe prezentate de designerii Gabriela Hearst și Y/Project au fost unele dintre cele mai neobișnuite, colecția lor având ca bază modelul clasic de genți plisate. 

Pentru anul 2022 tipurile de accesorii nu sunt deloc limitate așa că, trendul democratic fiind în creștere, puteți alege orice vă doriți în orice combinație de culori vă avantajează. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial