(P) Noua colecție capsulă H&M este compusă din rochii lejere și compleuri imprimate cu detalii florale desenate manual

Pentru colecția de primăvară 2021, H&M celebrează farmecul unei pajiști pline cu flori, inspirată de frumusețea sălbatică a naturii, dar și de libertatea și diversitatea care o reprezintă.

(P) Noua colecție capsulă H&M este compusă din rochii lejere și compleuri imprimate cu detalii florale desenate manual

Întreaga colecția capsulă are la bază artizanatul florilor desenate manual de către echipa de design H&M. Aceasta susține conservarea lucrului manual și viitorul modei sustenabile. Majoritatea pieselor sunt realizate din bumbac 100% organic sau din bumbac organic mixat cu in.

Rochiile, fustele și topurile diafane prezintă detalii feminine și totodată expresive, evidențiate prin siluete contemporane. Colecția va fi disponibilă online pe hm.com și în magazinele selecționate, începând cu data de 8 aprilie.

Imprimeurile florale au fost realizate de către echipa de design H&M, creatoarele fiind totodată protagonistele campaniei – Abigail Morris, Kavita Ravaliya, Holly Watts și Florentin Bodet. Acestea au explorat pajiștile idilice pentru a-și culege florile sălbatice preferate pe care le-au transformat în imprimeuri, pictându-le în forma lor naturală, în adierea vântului. Rezultatul se regăsește în rochiile de vară perfecte care captează detaliile naturii și emană un sincer sentiment de pozitivitate.

Fiecare piesă a acestei colecții capsulă are un mix vibrant de elemente feminine și contemporane, redate de imprimeurile florale exclusiviste. Fiind inspirate, de asemenea, de formele și siluetele florilor, rochiile maxi prezintă detalii precum mânecile bufante sub formă de petală, rochia cu bretele subțiri este evidențiată de volanele delicate, în timp ce topul mulat și fusta cu elastic în talie emană un aer relaxat, ca o zi de primăvară.

Detaliile precum decupajele, slițurile și mânecile impunătoare sunt principalele caracteristici ale acestei colecții. Paleta de culori este definită de nuanțe de alb, verde și galben pastel. Accesoriile cheie includ o pălările din paie și o eșarfă având același imprimeu regăsit pe compleul colecției. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion