(P) Huawei Mate40 Series: cele mai performante smartphone-uri Huawei de până acum sunt aici

Fă cunoștință cu HUAWEI Mate40 Pro și HUAWEI Mate40 Pro+, vârfurile de gamă ale smartphone-urilor HUAWEI, și lasă-te surprins de performanțele lor excepționale.

(P) Huawei Mate40 Series: cele mai performante smartphone-uri Huawei de până acum sunt aici

Pe 22 octombrie, o lume întreagă a urmărit cu emoție lansarea celor mai noi smartphone-uri HUAWEI, iar așteptarea a meritat cu prisosință. HUAWEI Mate40 Pro și HUAWEI Mate40 Pro+ reprezintă o inovație din punct de vedere al performanței și design-ului și în același timp surprind când vine vorba de capacitățile foto și video.

Pentru HUAWEI, design-ul este întotdeauna extrem de important, așa că primul lucru pe care îl vei observa la noile HUAWEI Mate40 Series este look-ul futurist, finisajul cu efect de schimbare a culorii și desigur, designul Space Ring de pe spate.

„În fiecare an, HUAWEI Mate Series oferă cea mai captivantă tehnologie într-un pachet impresionant. Acesta este ADN-ul seriei Mate și este posibil datorită dedicării noastre pentru inovație. În aceste vremuri fără precedent, ne menținem angajamentul de a crea un viitor mai bun, cu o tehnologie inovatoare cu impact pozitiv și semnificativ asupra vieții consumatorilor. Vom continua să colaborăm îndeaproape cu partenerii noștri pentru a le oferi experiența Seamless AI Life consumatorilor din întreaga lume', a spus la lansare Richard Yu, director executiv și CEO al Huawei Consumer Business Group.

După cum ziceam, performanțele foto de pe noile HUAWEI Mate40 Series sunt neegalate: sistemul de camere a fost proiectat împreună cu Leica pentru a oferi cea mai bună cameră posibilă și se bucură de inovații ale obiectivului cu unghi ultra larg, cameră principală puternică de înaltă definiție, teleobiectiv impresionant și multe altele. Iar când vine vorba de video, funcțiile precum Steady Shot sau Tracking Shot te vor ajuta pentru a realiza cu ușurință video-uri la cel mai înalt nivel, pe care le poți prelucra apoi cu ușurință cu ajutorul Story Creator. 

Dacă ești vlogger sau creator de conținut, noile Huawei Mate40 Series sunt cu siguranță pentru tine: camera Selfie Ultra Vision poate fotografia într-unul din cele trei câmpuri vizuale disponibile, de la aproape și personal la ultra-wide, iar funcția Slow-Motion Selfie adaugă și mai multă versatilitate camerei frontale.

Toate funcțiile incredibile de pe HUAWEI Mate40 Series pot fi utilizate cu ușurință prin sistemul Smart Gesture Control, care permite controlul total hands-free al dispozitivelor, iar funcția MeeTime te ajută să conectezi cât se poate de ușor toate dispozitivele din ecosistemul HUAWEI.

Nu am uitat, desigur, nici de aplicațiile care pun în mișcare aceste smartphone-uri excepționale: cu ajutorul HUAWEI App Gallery, ai acces la peste o mie de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale, care îți satisfac orice nevoie. Acum le poți găsi și mai ușor, cu ajutorul noului motor de căutare Petal Search.

Cu siguranță nu am reușit să vorbim aici despre toate noutățile pe care le aduc noile HUAWEI Mate40 Series, așa că poți afla mai multe detalii pe http://consumer.huawei.com/ro.

Citește și:
(P) Un ceas inteligent: Huawei Watch Fit

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial