(P) Descoperă-ți forța interioară prin intermediul celei mai sustenabile colecții de costume de baie de la H&M

Colecția de costume de baie H&M 2021 celebrează, într-o manieră sustenabilă, corpul și formele tuturor femeilor.

(P) Descoperă-ți forța interioară prin intermediul celei mai sustenabile colecții de costume de baie de la H&M

Fie că ai o siluetă longilină sau una clepsidră, cu forme apetisante, te vei bucura să afli că H&M lanseză pentru sezonul acesta o colecție de costume de baie dedicată tuturor corpurilor și formelor. Iar brand-ul are de ce să se mândrească cu această linie deoarece toate piesele nu numai că celebrează femeia, dar sunt și cele mai sustenabile costume de baie realizate de brand până acum. Scopul principal a fost acela de a schimba modul în care femeile se simt atunci când poartă aceste piese și de a se simți bine în pielea lor, de a le oferi încredere în sine și în același timp un sentiment de liniște în zgomotul vieții actuale. În plus, le vor purta cu mult mai multă bucurie știind că au fost confecționate într-o manieră sustenabilă, ce nu lezează oamenii, planeta sau industria fashion, din deșeuri textile și poliester reciclat din sticle de plastic.

Multe femei se confruntă în ziua de azi cu critici negative la adresa aspectului lor fizic. Fie că sunt slabe sau plinuțe, nenumărate femei sunt puse adeseori în postura de a fi comentate sau de a face față opiniilor altora despre corpul lor. De aceea, H&M consideră că este responsabilitatea firească a brand-ului de a susține egalitatea de gen, diversitatea și de a încuraja femeile în orice își doresc să întreprindă. Dorința este de a încuraja femeile să-și găsească forța interioară, pentru că liniștea venită din interior poate face orice om imun la opiniile exterioare și în același timp îl poate face să se simtă bine cu el însuși. Colecția de costume de baie pentru vara lui 2021 își dorește să capteze forța și curajul feminin, onorând toate siluetele și formele. De la finalul lunii mai, bustiere clasice, slipi cu talie înaltă și topuri cu umerii goi,vor fi toate disponibile online până  la mărimile 50EU, și până la 46EU în magazine.

,,Sunt încântată de țesăturile utilizate în crearea acestei colecții, fiind cele mai sustenabile costume de baie de până acum, ele având în compoziție peste 85% poliester reciclat. Suntem bucuroși să oferim pentru acest sezon o gamă de mărimi inclusivă.' declară Maria Östblom, membru al echipei de design H&M.

Campania susține femeile care se confruntă zilnic cu opinii publice negative, precum Paloma Elesesser, protagonista filmului de prezentare. Înecând zgomotele externe, Elsesser se scufundă sub apă, găsindu-și forța interioară în liniștea subacvatică și revine mai puternică, alăturându-se celorlalte fete, Nouri Hassan, Bintou Sillah, Yumi Nu​, Shawn Lakin și Tani. Acest film a fost sonorizat de către artista Fousheé, printr-un cover realizat după piesa Enjoy the Silence' a formației Depeche Mode, un imn care oferă putere și încredere de sine.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion