(P) Cum să-ți alegi inspirat rochiile de seară în această vară

(P) Cum să-ți alegi inspirat rochiile de seară în această vară

Astăzi poți ieși în evidență tocmai prin relevanța ținutei tale în raport cu ocazia de purtare. Moda de top a coborât de pe podiumuri și este prezentă tot mai mult la evenimentele unde participantele poartă rochii de seara. Elite Mariaj îți dovedește că, printre atâtea croiuri, materiale și culori, te poți diferenția în bine dacă devii un etalon vestimentar pentru evenimentul în cauză.
O apariție încântătoare la ceas de seară

La un dineu, la o serată, o gală sau un vernisaj poți fi elegantă, atrăgătoare, de neuitat fără să ieși din specificul evenimentului, dacă vei purta rochia potrivită. Poți căuta, printre altele, rochiile marca Tarik Ediz, lungi până la podea, cu cloj,  Mori Lee, rochii mulate sau cu despicătură adâncă, apoi Tony Bowls, rochii de ocazie care abundă de dantelă și părți sclipitoare.

Sunt și rochii de cocktail disponibile în oferta acestui magazin: Stick & Stone, care potențează avantajele formelor tale, ale părului tău, picioarele tale, precum și spatele tău. Aici, culorile sunt curajoase și se asortează cu un zâmbet în toată splendoarea.

Evenimentul are un caracter special? Fii partea lui artistică!

Participi la un vernisaj, la o lansare? Ai primit o invitație la o sesiune festivă, o invitație la teatru? Cumva ești domnișoară de onoare la cununia unei bune prietene? Prezența ta să fie întotdeauna dublată de o ținută uluitoare: rochii de seara de la Elite Mariaj, pantofi asortați, accesorii bine alese, coafură splendidă, gestică deschisă, zâmbet.  

Vara este cald, așa că poți alege cu toată încrederea și rochii de ocazie vaporoase. Totuși, evenimentele societății civile și cele culturale presupun detalii compatibile cu rochiile puțin mai sobre, deși cu un impact la fel de mare ca să rezulte o apariție încântătoare.

Arta este la granița dintre cuminte și provocator, dintre formal și informal, dintre convențional și neconvențional, un echilibru între armonie și disruptiv.

Caută o rochie incitantă, elegantă, provocatoare și cuminte în același timp!

Ține cont de contextul purtării ei, un eveniment de societate, unde bunul gust primează, dar unde sobrietatea are gust de ciocolată amară, iar spiritul boem acaparează. Sclipirea nu trebuie să orbească, ci să aducă lumină peste culoare.

Culoarea să fie nu țipătoare, ci să cânte, să încânte.

Ce bine îți stă într-o rochie de seară reușită!

Modelele de rochie de seară propuse de specialistele de la Elite Mariaj sunt create de producători celebri în categorie cu gândul la cum te vei simți tu purtându-le într-o seară de vară, într-un cadru social remarcabil.

Vei crede, poate, că aerul condiționat din sălile respective te vor face să îți fi dorit rochii cu mânecă lungă sau lungi de tot, fără dantelă sau materiale vaporoase, însă chiar și acolo, aplauzele, mulțimea, emoția vor încălzi atmosfera suficient de mult.   

Acestea sunt câteva lucruri la care este bine să te gândești înainte să comanzi rochia de seară. Elite Mariaj îți urează alegeri inspirate, relevante, cu gust și de impact. În această vară, să curgă invitațiile la evenimente!

În serile de vară, în lumea bună, vei fi ca o gură de aer proaspăt îmbrăcată în rochie de seară.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion