(P) Ce stil vestimentar să alegi în 2021 în funcție de personalitatea ta

Oricât ar vrea sau nu oamenii să accepte acest lucru, stilul vestimentar îi descrie și contribuie la prima opinie pe care și-o fac alții despre ei.

(P) Ce stil vestimentar să alegi în 2021 în funcție de personalitatea ta

Hainele pe care o femeie le poartă sunt reprezentative pentru personalitatea ei și contribuie la modul în care alții se raportează la ea. E important să-ți cunoști bine preferințele și stilul, astfel încât să te asiguri că transmiți mesajul dorit.

Iată o listă de stiluri pentru mai multe tipuri de personalitate în care e posibil să te regăsești

Dacă ești creativă și artistică:

  • Stil Dark Academia

Stilul Dark Academia este foarte apreciat pe internet și este văzut și ca un stil al sufletelor singuratice, care își doresc să se regăsească. Un film de referință pentru acest stil fiind și Dead Poets Society. Culorile predominante sunt pământiu, maro, negru și nuanța scorțișoarei, iar stilul vestimentar este inspirat din uniformele școlare din anii ‘40 și ‘50.

  • Stil Light Academia

Light Academia a apărut ca o reacție pentru Dark Academia. Aici, semnificațiile țin de optimism, recunoștință, bucuria momentului etc. Culorile predominante sunt bej, crem, alb, maro deschis. Ca imprimeuri, sunt des folosite carourile. Deci, dacă ești o persoană pasionată de artă, literatură, cunoaștere, dar în același timp optimistă și orientată spre conexiuni, light academia este pentru tine.

Dacă îți place eleganța și profesionalismul

  • Stil Office

Stilul office nu se va demoda niciodată. Classy, impecabil și impunător, acest stil îi va conferi unei femei prestanță și încredere pentru a obține orice își dorește, atât profesional, cât și personal. Pe lângă articolele vestimentare clasice (pantaloni, cămăși, sacouri), nu uita să ai și o fustă creion care să-ți fie piesă de rezistență.

  • Stil elegant – casual

Dacă nu vrei să fii mereu la patru ace, pentru că ai un loc de muncă care îți solicită să fii foarte activă, poți aborda un stil elegant – casual care să-ți permită să arăți prezentabil și să te simți comod în același timp.  Aici poți apela la combinații de sacouri cu jeanși și pantofi stiletto de pe modlet.ro, sau rochii cu teneși.

Dacă ești mai mult feminină și romantică

  • Stil girly

Majoritatea fetițelor vor să poarte numai rochii roz când sunt mici, iar unele dintre ele nu renunță la aceste preferințe nici după ce cresc. Stilul girly este un stil feminin, apropiat de barbie, care îi conferă, într-adevăr, o aură de păpușă. Culorile preferate sunt: roz, crem, baby blue.

  • Stil floral

Dacă ești o fire romantică și visătoare, acest stil este pentru tine. Imprimeurile florale sunt feminine și delicate. Piesele vestimentare predominante sunt rochiile și fustele vaporoase, alături de topuri delicate. 

Dacă ești o fire seducătoare

  • Stil femme fatale

Acest stil este al femeilor cărora nu le este frică să se joace puțin cu focul, puternice și senzuale, care pot intimida orice bărbat prin aspectul și atitudinea lor. De nelipsit sunt rochiile tip cocktail, costume feminine, pantaloni de piele, bluze mulate și, bineînțeles, îndrăzneața rochie roșie. Culorile principale ale acestui stil sunt roșu, negru, verde închis, albastru închis și argintiu. 

Așadar, îmbrățișează-ți personalitatea și alege ce ți se potrivește cu adevărat! Nu uita, e important să porți haine care să te reprezinte, pentru că asta va contribui la atitudinea pe care o ai când ieși în lume!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion