Nu repeta greșeala altor părinți și cumpără din timp o protecție de dulapuri pentru copii!

Nu repeta greșeala altor părinți și cumpără din timp o protecție de dulapuri pentru copii!

Copiii sunt, prin natura lor, curioși, dornici să exploreze spațiul din jur și să afle cât mai multe lucruri despre lumea pe care o descoperă treptat, pe măsură ce cresc. Un părinte bun nu vrea să îi lipsească de astfel de experiențe esențiale pentru creștere, însă nici nu îi poate lăsa să se pună în pericol.

Aici intervine rolul diferitelor elemente de protecție pentru casă, menite să asigure deplina siguranță a micuților. Este important ca prizele sau părțile ce pot fi dăunătoare ale unor obiecte de mobilier să fie asigurate cât mai temeinic, astfel încât să fie evitat riscul oricărui accident nedorit. 

Prin urmare, dacă ești însărcinată sau deja ai dat naștere unui copil, nu aștepta mai mult decât este cazul, ci cumpără din timp elemente de protectie dulapuri copii. Astfel, chiar și tu te vei simți în deplină siguranță atunci când cei mici se joacă sau își petrec timpul într-un spațiu care nu a fost special conceput pentru ei. 

Protecție dulapuri copii – evită colțurile periculoase!

Una dintre cele mai bune soluții pentru liniștea părinților și siguranța micuților este un set de 4 protecții pentru colțuri tridimensionale, realizate din silicon transparent, cu dimensiunile de 4,5 x 1,5 x 0,5 centimetri. 

Potrivite pentru orice suprafață, au rolul de a absorbi șocurile cauzate de eventuale lovituri. Se lipesc rapid cu bandă dublu adezivă inclusă în pachet și pot fi folosite oriunde este nevoie, indiferent dacă este vorba despre locuințe, creșe, grădinițe sau spații de joacă. 

Înainte de montare este recomandată curățarea temeinică a zonei cu apă și cu săpun. La rândul lor, protecțiile pentru colțuri se curăță foarte ușor cu o cârpă umedă. Apoi, apărătorile se poziționează pe colțuri și se apasă ferm pe fiecare dintre ele, până când sunt lipite. 

Protecție dulapuri copii – muchii și margini 

Atunci când vine vorba despre protecția copiilor, nici un amănunt nu trebuie uitat sau ignorat. Pe lângă colțurile dulapurilor și ale altor obiecte de mobilier, la fel de periculoase se pot dovedi diferitele muchii și margini. Pentru a evita eventualele probleme pe care pot să le creeze, ai nevoie de o bandă de protecție pentru muchii și margini.

protectie dulapuri copii

Produsul este potrivit pentru orice suprafață și protejează în egală măsură de rănile provocate de impactul cu muchiile și cu colțurile dulapurilor și ale altor piese de mobilier. Este banda cu cea mai mare grosime disponibilă, dintre toate elemente de protecție de dulapuri pentru copii. 

Densă și moale, se lipește cu bandă dublu adezivă de marginile paturilor, dulapurilor, meselor, noptierelor, birourilor și chiar ale colțurilor pereților, ajutând la prevenirea oricăror lovituri serioase. Produsul are mai multe caracteristici datorită cărora este apreciat de toți părinții: 

• se poate tăia cu ușurință la dimensiunea de care ai nevoie;

• se montează ușor, prin lipirea cu ajutorul unei role de bandă dublu adezivă care face parte din pachet; 

• este disponibil în mai multe variante de culoare, astfel încât să creeze o impresie plăcută în contact cu diferitele nuanțe de mobilier. 

Alege cea mai bună protecție de dulapuri pentru copii, pentru a evita orice surpriză neplăcută! Copiii protejați de părinți vor avea parte de cea mai frumoasă dezvoltare, în timp!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial