Mașinile fac bărbații mai atractivi?

Mașinile fac bărbații mai atractivi?

În ultima perioadă, tot mai multe studii au fost efectuate pentru a afla care este legătura dintre atractivitatea unui bărbat și mașina acestuia. Poate o mașină să facă bărbații și mai atractivi? Dacă da, care sunt motivele și ce preferă femeile?

Cercetătorii s-au concentrat asupra modului în care manifestarea bogăției unui bărbat este interpretată de ceilalți oameni. Studiul s-a bazat pe următorul aspect: doi bărbați au cheltuit aceeași sumă de bani, dar unul și-a cumpărat o mașină nouă pentru că îi păsa de fiabilitatea ei și a tratat-o ​​ca pe o investiție; în timp ce al doilea a decis să cumpere o mașină second-hand mai ieftină, pentru care a comandat un istoric vehicul și VIN, iar din restul banilor a cumpărat vopsea strălucitoare, roți mai mari și un sistem audio modern.

Participanții la studiu au evaluat apoi fiecare bărbat în mai multe moduri: fie că era un partener de întâlnire atractiv, un candidat pentru un viitor tată sau un candidat pentru o relație serioasă. De asemenea, au evaluat atractivitatea celor doi.

S-a dovedit că atât bărbații, cât și femeile au decis că bărbatul cu mașina vizibilă era interesat doar de relațiile sexuale scurte. El a câștigat note mai mari pentru efortul pe care este dispus să-l depună pentru a avea grijă de ceva de care îi pasă, dar foarte puțin pentru cât de mult este capabil să investească ca potențial partener de viață. Acesta s-a dovedit a fi mai atractiv pentru femeile care căutau o scurtă aventură, dar a fost respins de doamnele care și-au dorit o relație romantică pe termen lung și un tată pentru copiii lor.

Pentru al doilea grup de femei, bărbatul care și-a cumpărat o mașină nouă, cu aspect tradițional, a obținut mult mai multe puncte. Participanții la studiu l-au recunoscut ca un bun partener de viață, părinte și susținător de familie. 

Astfel, bărbații care cheltuiesc bani pe mașini uimitoare, tunate și care ies în evidență în trafic, sunt priviți drept atrăgători doar pentru femeile care nu își doresc o relație serioasă, ei fiind văzuți ca niște candidați nepotriviți pentru o relație pe termen lung.

Este oficial – mașina ta te face mai atractiv. Iar rezultatele tuturor studiilor realizate în acest sens au fost uimitoare. A avea o mașină frumoasă te poate schimba de la 4/10 la 8/10 pe scara atractivității. Iată alte informațiile rezultate : 

  • 72% dintre femei urăsc o mașină dezordonată.
  • 71% dintre femei nu le pasă ce specificații are mașina ta.
  • 91% dintre femei își doresc un bărbat care să fie un șofer bun.
  • 79% dintre femei se așteaptă ca tu să poți repara o anvelopă.
  • 58% dintre femei spun că mașina unui bărbat îi afectează capacitatea de întâlnire.

Acest lucru arată că femeilor le pasă de ceea ce conduce un bărbat. Deși este probabil în subconștient, o mașină mai clasică aparent te face mai atractiv. Acest lucru se datorează în mare parte faptului următor: femeile consideră că atunci când un bărbat irosește bani pe mașini, acesta este un semn că el este mai interesat de relații pe termen scurt, decât de relații romantice sau de lungă durată. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial