Marilu – un brand fascinant născut în plină pandemie!

Prezentă pe piaţa vestimentară din România încă din 2017, Giulia Rossignoli a lansat în 2020, în plină pandemie, un brand cu ţinute pentru mămici şi copii care par desprinse din poveştile interbelice.

Marilu - un brand fascinant născut în plină pandemie!

Prezentă pe piaţa vestimentară din România încă din 2017, Giulia Rossignoli a lansat în 2020, în plină pandemie, un brand cu ţinute pentru mămici şi copii care par desprinse din poveştile interbelice. Dacă eşti în căutare de ţinute handmade din materiale naturale pentru micuţi şi mămici, trebuie să iei în considerare brandul Marilu creat de Giulia! 

Marilu Boutique – un atelier cu produse fascinante

Înainte de a deveni mămică, Giulia Rossignoli a înregistrat un succes răsunător cu atelierul care îi poartă numele cu creaţii vestimentare pentru femei, devenind un nume cunoscut în industria modei. Noul rol de mămica şi experienţa incredibilă pe care a început-o au inspirat-o şi motivat-o pe Giulia să deschidă  Marilu Boutique, un nou atelier cu haine pe comandă pentru copiii.

De data aceasta, produsele sunt lucrate manual şi personalizate complet după mărime, design, culoare şi elemente decorative speciale. Astfel, toate piesele vestimentare din brandul Marilu sunt de referinţă în garderoba copilului, de calitate superioară, extrem de versatile şi de durabile. Accentul se pune pe ţinute extrem de frumoase, parcă desprinse din poveşti, dar şi pe confort, iar broderiile sunt realizate manual chiar de Giulia, fiind iconice pentru brand. 

Cine este Giulia Rossignoli?

Giulia s-a născut în Milano, Italia, a terminat liceul de fashion şi design Santa Caterina da Siena, absolvind ulterior Nuova Accademia delle Belle Arti di Milano. Până în 2017, când a avut loc lansarea în România a primei colecţii şi deschiderea primului atelier cu ţinute marca Giulia Rossignoli, creatoarea a lucrat în industria modei. 

Giulia iese în evidenţă prin utilizarea nuanţelor stylish şi catchy, drapajele atractive şi manecile ample, detaliile şi tehnicile care se regăsesc în moda şi eleganţa milaneză. Totodată, creatoarea nu face niciodată rabat la calitate, fiind extrem de atentă la alegerea ţesăturilor (care sunt extrem de fine) dar şi a accesoriilor valoroase care provin din Italia, Franţa sau Grecia şi care au marcat prima sa colecţie vestimentară. 

Povestea Giuliei, însă, abia începe! După numai 3 ani, experienţa de mămica a inspirat-o şi determinat-o să lanseze al doilea brand vestimentar marcă înregistrată, Marilu Boutique. De data aceasta este vorba despre un atelier pentru realizarea manuală şi la comandă a hăinuţelor elegante, delicate şi sofisticate pentru copii. 

Marilu Boutique – hăinuţe care par desprinse din poveşti!

Realizate din in sau din bumbac de cea mai bună calitate, perfecte pentru zilele călduroase de vară şi evenimente festive pretenţioase, hăinuţele din brandul Marilu par toate să spună o poveste drăguţă. Sunt realizate handmake, au culori diafane şi bine selectate şi un design simplu şi, totodată, extrem de sofisticat şi preţios. Special gândite pentru a se îmbrăca uşor şi a fi cât mai confortabile, hăinuţele Marilu sunt adorate de mămici, dar şi de cei mici. 

Marilu pentru băieţi curajoşi!

Pentru băieţi, vei găsi în Marilu Boutique cămăşuţe din in pentru băieţei care se încheie cu capse, pantalonaşi din in cu nasturi şi elastic în talie care se îmbracă extrem de uşor, seturi cu gulere marinăreşti personalizate, cămăşuţe şi pantalonaşi. Iar surprizele nu se termină aici!

Marilu pentru fetiţe delicate şi drăguţe!

Pentru fetiţe oferta este şi mai diversificată! Indiferent dacă doreşti o rochiţă elegantă şi fină din bumbac perfectă pentru o zi specială, o rochiţă cu volănaşe, dantelă şi fundă personalizată sau o fustiţă amplă şi senzuală din in cu căptuşeala din bumbac perfectă pentru o zi călduroase de vară. Şi, din nou, surprizele nu se termină aici! 

Fiecare piesă vestimentară din brandul Marilu are ceva special şi nu poate trece neobservată! Aspectul adorabil, materialele fine şi delicate, designul simplu, dar atât de complex şi de sofisticat – toate se întâlnesc cu creativitatea Giuliei Rossignoli într-un periplu vestimentar fascinant şi plin de poezie! Creaţiile Giuliei par să cânte alături de păsări şi sunt la fel de diafane ca fluturii şi nu vor trece niciodată neobservate, indiferent de ocazie!

https://www.instagram.com/marilu_babyboutique/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial