Grace Couture Cakes prezintă ‘SpringVibes’, o nouă colecție creată special pentru luna martie

Iubim începutul primăverii, cu tot ce aduce: culoare, optimism, căldură, conectare, speranță și... promisiunea unui nou început.

Grace Couture Cakes prezintă ‘SpringVibes’, o nouă colecție creată special pentru luna martie

Spring Vibes, nouă colecție creată de artizanii atelierului Grace Couture Cakes special pentru 1 și 8 martie, este o explozie de bucurie și prospețime, gata să fie dăruită mai departe.

Descoperă prăjiturile și torturile primăvăratice, care devin cadouri suprinzătoare și prăjiturile în formă de floare, în ediție limitată: Tulip (cu blat de cacao, mousse de ciocolată albă și zmeură) și Rose (cu blat amaretto și mousse de vanilie).

De 1 martie, alege să dăruiești Mărțișoare dulci și aromate, precum macarons alb/roșu, eclerele și turtă dulce cu motive tradiționale, choux cu lalele sau eclere cu flosi sau desene și mesaje pline de veselie!

Iar pentru un cadou spectaculos de 8 martie, Grace Couture Cakes a pregătit pentru femeile speciale din viața fiecăruia dintre  noi 3 cutii cadou în ediție specială Spring Vibes, cu mix-uri de prăjituri irezistibile:

  • Joy Gift (macarons & mini choux)
  • Bloom Gift (ecler cu zmeură & căpșune în ciocolată)
  • Hope Gift (mini tarte & căpșune în ciocolată)

Colectia Spring Vibes este disponibila online pe www.gracecc.ro/onlineshop si in Cake Shop-urile Grace Couture Cakes din Piata Dorobanti, nr. 5 sau din Mall Baneasa Shopping City

Pentru comenzi corporate: [email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial