Florile lunii noiembrie. Tu știi ce flori să dăruiești luna aceasta?

În noiembrie vremea nu e tocmai cea mai prielnică pentru flori, zilele sunt mai scurte și mai reci, dar sunt unele flori care ne încântă privirile chiar și în această lună. 

Florile lunii noiembrie. Tu știi ce flori să dăruiești luna aceasta?

În acest articol vei găsi enumerate florile ce rezistă și în luna noiembrie și de care te poți bucura chiar și în perioada aceasta rece.

Crinul peruvian este o floare foarte frumoasă ce îți încântă privirea prin aspectul său bicolor, este popular pentru că rezistă în condiții nu tocmai prielnice și că se păstrează chiar veselă și frumoasă.

Anemona este de asemenea o floare încântătoare ce rezistă condițiilor nu tocmai potrivite din luna noiembrie. Anemona este o floare veselă și poate fi găsită sub diferite culori precum roșu, roz, violet sau chiar albastru.

Galbenelele sunt plante a căror floare rezista multă vreme și pentru acest aspect sunt foarte apreciate. Sunt apreciate și pentru faptul că se înmulțesc foarte ușor, dar și pentru proprietățile terapeutice pe care le oferă. Gălbenele sunt flori vesele, ce emană bucurie datorită culorii pe care o au, iubesc zilele însorite, dar florile lor rezistă până la sfârșitul lunii noiembrie.

Petuniile, flori ce rezistă condițiilor întâlnite toamna, dar care preferă precum gălbenele locurile însorite, de aceea este bine să fie poziționate la soare și să se bucure de aceasta atât cât le permite vremea. Forma florilor este de pâlnie, pe lângă faptul că le poți găsi sub o singură culoare, pot fi și pestrițe.

Daliile îți pot bucura privirea cu o paleta largă de culori precum roșu, galben, roz, mov și multe altele. Sunt destul de rezistente fiind prezente și înflorite până la sfârșitul toamnei. Pentru a te putea bucura de ele cât mai mult, să ții cont de faptul că bulbul acestora trebuie să fie îngropat în pământ la cel puțin 30 de cm.

Gerberele sunt flori de care te poți bucura pe toată perioada anului. Culorile lor variază foarte mult, de la culoarea alb până la violet, le poți găsi sub culori precum galben, portocaliu, transmițând multă energie pozitivă datorită acestor culori vii și frumoase pe care le au.  

Tuberozele înfloresc primăvara și te poți bucura de ele până toamna târziu. Deși provin din

Mexic, tuberozele nu au avut probleme cu acomodarea la condițiile meteo. Din contră se pare că s-au adaptat atât de bine, încât te pot încânta toata toamna cu prezența lor.

Crizantemele, numite și stelele lunii Noiembrie se bucură de o gamă largă de forme, dimensiuni și culori astfel că este imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău. Sunt extrem de potrivite pentru decor și de asemenea sunt extrem de rezistente condițiilor lunii Noiembrie.

Din fericire atunci când vrei să dăruiești flori te poți bucura de o gamă largă din care să-ți faci alegerile nu trebuie să te rezumi doar la florile de sezon sau la cele ale lunii Noiembrie. Iar serviciile oferite s-au dezvoltat foarte mult și poți comanda flori chiar și din confortul casei tale. Astfel, pentru a face o alegere potrivită, dar și pentru mai puțin efort comanda flori online.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial