Far Away Splendoria, noul parfum AVON pe bază de oud alb, ales de 9 din 10 femei în locul unui parfum de lux

Evadează în senzualitatea hipnotică a Orientului Mijlociu cu noul Far Away Splendoria de la AVON

Far Away Splendoria, noul parfum AVON pe bază de oud alb, ales de 9 din 10 femei în locul unui parfum de lux

Cu note de oud alb, aroma supranumită și aurul Orientului, noul parfum reprezintă o interpretare modernă și mai strălucitoare a aurului lichid din parfumeria Orientului Mijlociu.

În timp ce oudul tradițional este considerat dark și masculin, Avon a creat o aromă proaspătă cu oud alb, mai feminină și senzuală pentru Far Away Splendoria. 

Inspirat de tărâmurile aurii și de senzualitatea hipnotică a florilor arabe, acest parfum a fost creat de un trio de parfumieri de renume pentru expertiza lor din Orientul Mijlociu: Nelly Hachem-Ruiz, Nicolas Beaulieu and Julien Rasquinet. 

În cadrul unui studiu realizat pe nevăzute, realizat cu sute de iubitoare de parfumuri, 9 din 10 femei au ales Far Away Splendoria, în locul unui parfum de lux în valoare de peste 1200 lei.

Studiul a fost realizat în Marea Britanie pe 211 participante, și ulterior a fost replicat și în România, reconfirmând rezultatul obținut internațional. 

Aroma are la bază un buchet de gardenii, cu note de prună neagră și portocală, alături de un acord de oud alb și vanilie cremoasă.

Un parfum sofisticat și luxuriant, Far Away este ca o evadare fascinantă în splendoarea peisajelor din Orientul Mijlociu. 

Experimentează splendoarea la un alt nivel și frumusețea la un preț irezistibil, cu Far Away Splendoria, disponibil pe www.avon.ro 

Despre AVON

AVON este prezent de 25 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial