Descoperă confortul în Levi’s® Red Tab Sweats colecția Toamnă/Iarnă 2021

Indiferent că lucrezi de acasă sau pur și simplu te relaxezi acasă, ți-ar fi greu să găsesti o ținută mai confortabilă în care să o faci decât în piesele de trening.

Descoperă confortul în Levi’s® Red Tab Sweats colecția Toamnă/Iarnă 2021

Moi, elastice și confortabile, sunt apogeul hainelor loungewear. Dar în zilele noastre, cu linia fină care începe să se esompeze între casă și birou, este plăcut să ai niște treninguri care sunt nu numai confortabile, ci și ceva în care te poți simți prezentabil când ieși din casă. Aici este momentul în care colecția Levis® Red Tab ™ Sweats din Toamnă /Iarnă 2021 își face apariția.

Colecția Red Tab ™ Sweats este practic acel ultim cuvânt atunci când vorbim de lână din cap până-n picioare. Fiecare piesă —Red Tab ™ Sweats Crew, hanoracul Red Tab™, hanoracul cu fermoar Red Tab™ și pantalonii de trening lungi și scurți Red Tab™ –  este făcută din bumbac foarte moale French terry și vine într-o gamă de culori și modele. Aceste piese de trening ultra-confortabile pot fi amestecate și asortate într-o varietate de combinații cu adevărat uluitoare. Au un aer vintage (gândește-te la încalzirile unei echipe de lupte) și un fit relaxat. Materialul are o greutate mai mare și surprinde acea estetică clasică, dar totuși perfect modernă datorită gamei largi de combinații de culori, modele și stiluri.

 „Am vrut să creăm o combinație nouă, fără efort și confortabilă pentru toată lumea. Este inspirată din piesele găsite în propria arhivă, cu un look și cu o senzație de anii ’90, cu proporții și stil mai relaxat, dar făcute pentru ziua de azi. Sunt confortabile și cozy, perfecte pentru a fi purtate atât înăuntru, cât și afară. Am cuprins calitatea, confortul și un look cool, totul într-unul.” – Karyn Hillman, Director de produse Levis®.

 Asociază-le cu șosetele preferate sau cu papucii de casă pufoși, apoi cu perechea preferată de adidași atunci când vrei să ieși din casă pentru a te duce după cafea. De asemenea, le poți despărți pentru a maximiza varietatea stilului lor – pantaloni de trening cu un tricou cu dungi și o jachetă Levis® Trucker , hanoracul cu perechea ta preferată de Levis® 501 ‘93, pantaloni scurți cu o cămașă de tabără cu nasturi și adidași retro preferați. Indiferent de combinație, cerul este limita.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion