Cum păstrezi culoarea părului vopsit mai mult timp?

“Cum ar fi să mă vopsesc o singură dată, iar culoarea să țină câteva luni bune?”

Cum păstrezi culoarea părului vopsit mai mult timp?

Ei bine, dacă îți dorești un look remarcabil și o nuanță de invidiat, acest lucru va fi aproape imposibil. Printre cele mai importante etape din întreg procesul de vopsire se numără pregătirea părului, aplicarea vopselei, dar și întreținerea acestuia. Prin diferite metode esențiale poți prelungi perioada de timp dintre vopsiri, păstrând cât mai mult nuanța părului vopsit.

Vrei să afli secretele care stau în spatele unui look impecabil, dar care rezistă în timp? Află în acest articol 5 sfaturi care sigur te vor ajuta!

Chiar dacă alegi o vopsea de par rezistenta, ar trebui să știi și aceste trucuri:

  1. După ce ai îndepărtat produsul, clătind din abundență părul, utilizează un șampon special pentru părul vopsit. În cazul blondelor platinate, o alegere ideală o reprezintă șampoanele Silver care scot nuanța galbenă din păr. În cazul brunetelor, șampoanele și balsamurile special create pentru părul vopsit vor ajuta la menținerea culorii pentru un timp mai îndelungat. Acesta se va aplica prima dată pe rădăcini, prin masarea scalpului și apoi pe vârfuri. Clătește foarte bine părul și repetă procesul de 2 sau 3 ori dacă este necesar.
  2. Întotdeauna procesul de vopsire trebuie să se încheie cu etapa de îngrijire a părului. Asigură-te că ai clătit foarte bine părul, pregătindu-l astfel pentru aplicarea unei măști pentru părul vopsit. Utilizează acest produs atât pe rădăcini, cât și pe lungimea firului de păr.
  3. Evită apa fierbinte! Aceasta accelerează procesul de pierdere a culorii. Clătește părul la final cu un jet de apă rece. 
  4. Lasă părul să se usuce natural. Părul vopsit este predispus la deteriorare, așadar nu ar trebui să îl expui la temperaturi ridicate, fie că este vorba despre razele fierbinți ale soarelui sau de căldura provocată de uscător, placă sau ondulator. Dacă îți dorești să te expui mai mult timp în soarele strălucitor sau îți dorești să îndrepți sau ondulezi părul, aplică un produs pentru protecția acestuia.
  5. Protejează părul de intemperiile naturale precum soarele, ploaia, ninsoarea sau ceața. Această expunere va slăbi puterea culorii.

Ține cont de informațiile de mai sus și sigur culoarea părului tău va rezista mult mai mult!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial