Colecția H&M Studio SS22 celebrează o nouă eră a modei

Introducem ,,Press Play’’ - un omagiu plin de energie al conceptului H&M Studio adus modei și modului în care aceasta ne poate influența starea de spirit.

Inspirată de muzele artistice ale generației Z, având un stil intens și o personalitate sclipitoare, colecția H&M Studio SS22 are la bază moda anilor ‘80 și 90. Cu o paletă de culori puternică, imprimeuri electrice și accesorii de referință, piesele colecției sunt perfecte pentru a fi mixate între ele. Aceasta va fi disponibilă online pe hm.com începând cu data de 24 februarie. 

Piesele cheie cuprind pantalonii din denim cu șireturi, setul din satin verde și costumul de baie cu imprimeu de leopard, menite să atragă atenția. Fusta din denim cu detalii metalice, bluza cu tulle drapat și rochia mini cu ștrasuri amintesc de energia anilor ‘90. Tricoul alb este imprimat cu o imagine distinctivă a ilustratorului berlinez Stefan Fähler. În ceea ce privește accesoriile, piesele sunt evidențiate prin culori aprinse precum verde și roșu, cuprinzând cerceii în formă de șarpe, colierele, saboții cu platformă și cizmele în stil western. Fiecare piesă a colecției este realizată din materiale obținute în mod sustenabil incluzând poliesterul reciclat, poliamida și lâna reciclată. 

,,Există o exuberanță în aer care ne îndeamnă să ne îmbrăcăm mai fabulos ca niciodată. Aceasta reflectă spiritul avangardist care a definit trendurile anilor 80 și 90. Pentru colecția SS22 am vrut să evidențiem moda oferindu-i o personalitate puternică, rezultând astfel piese versatile care inspiră energie pozitivă,' declară Ann-Sofie Johansson, Director de Creație în cadrul H&M  

CONȚINUT VIDEO ELLE

,,Pentru colecția H&M Studio SS22 ne-au inspirat personalitățile din industria muzicală. Totodată, ne-a impresionat și convingerea acestora de a spulbera prejudecățile atât prin stilul lor vestimentar, cât și prin atitudine. Colecția îi îndeamnă pe clienții noștri să privească moda într-un mod optimist,' declară Linda Wikell, Designer de Concept H&M Studio

Despre campanie

Colecția H&M Studio SS22 a fost fotografiată în Londra de către Reto Schmid, stlizată de Georgia Pendlebury și o are ca protagonistă pe Devon Ross. Modelul reprezintă energia dinamică a campaniei, având 22 de ani și provenind din Los Angeles.  

Despre H&M Studio

H&M Studio este conceptul cel mai inovator și îndrăzneț semnat H&M. Create de către echipa de design internă în atelierul din Stockholm, colecțiile în ediție limitată debutează de două ori pe an.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial