Ce parfumuri să alegi pentru a avea un aer sofisticat, plin de mister și eleganță?

În ziua de azi, o femeie poate alege un parfum de lux, original, pentru a avea un aer elegant, sofisticat și plin de mister.

Ce parfumuri să alegi pentru a avea un aer sofisticat, plin de mister și eleganță?

La fel ca bjuteriile, și parfumurile pot crea o nouă poveste despre o femeie, care să fie mai frumoasă și mai senzuală ca niciodată.

Parfumuri arăbești originale pe Notino sunt asociate în acest an cu o imagine a luxului, fiind disponibile în diferite note orientale rare. Acestea sunt create de parfumieri celebri în lume, precum Roja Dove și Clive Christian, cunoscuți pentru creațiile lor deosebite – cele mai bune parfumuri orientale din ultimii ani. Ingredientele folosite la parfumuri sunt prețioase, includ specii rare de iasomie, trandafiri, oud și ambră gri.

O femeie sofisticată va aprecia aceste produse create cu cea mai mare grijă și care sunt extraordinare din toate punctele de vedere. Ele sunt expresive, intense și impresionează prin notele speciale, dar și prin flacoanele strălucitoare realizate în cele mai uimitoare forme, cu un design unic, prețios, renumit în lume.

Parfumurile arăbești originale sunt adevărate opere de artă, ele îmbină aromele deosebite cu elementele de design, bine gândite în cele mai mici detalii. Unele sticluțe de parfum din gama Roja Dove sunt fabricate în Franța și au ornamente din aur, realizate manual în Anglia. Acestea sunt prevăzute și cu cristale Swarovski aplicate manual la închidere și cu o etichetă spectaculoasă, realizată din aur. Și cutia de prezentare arată senzațional, are un design foarte elegant, realizat de artizani de prestigiu din Anglia.

Femeile sofisticate iubesc parfumurile orientale, care sunt renumite pentru caracterul unic al notelor prețioase lemnoase, sau de flori, citrice și condimente, și care au un rafinament aparte. Acestea se diferențiază mult de parfumurile comerciale, mai ieftine.

Parfumurile arăbești de lux sunt sinonime eleganței, pentru că ele includ note sofisticate de iasomie, ambră gri, mosc, trandafir, șofran, oud, vanilie, lemn de santal, patchouli, piper de Sishuan, cardamom, bergamotă, portocală amară și altele.

Orice femeie poate avea un aer sofisticat și plin de mister în ziua de azi, dacă știe cum să se facă remarcată. Subtilitatea unei femei seducătoare în viața de zi cu zi se poate vedea imediat și prin felul ei de a vorbi, de a se îmbrăca, de a se parfuma, de a zâmbi, etc.

Încrederea este un ingredient esențial, care se câștigă în timp și care merită orice efort. Feminitatea este o stare ce poate fi exprimată prin machiaj și ținute elegante. Aroma feminină este dată și de parfumul ei, care dacă este din gama celor orientale, o poate transforma într-o femeie seducătoare.

Parfumul completează stilul oricărei ținute vestimentare. Se spune că o femeie nu este niciodată perfect îmbrăcată fără un parfum bun. Dacă va alege un parfum arăbesc de lux, atunci acesta îi va oferi o stare de spirit specială și o va face să fie mai veselă, să se simtă mai plină de energie. În plus, cu un parfum oriental, ea va părea mai plină de senzualitate și rafinament, pentru că aromele sunt calde, plăcute, iar unele chiar afrodisiace.

Fiecare parfum este un amestec spectaculos de ingrediente, cu note intense, ce aduc un omagiu frumuseții naturale. Parfumurile orientale sunt feminine și impresionante, ele par că ar oferi un pic de magie unei povești de dragoste în desfășurare. Cele mai populare sunt acele parfumuri de damă cu note floral-lemnoase irezistibile, ce pot crea o atmosferă îmbătătoare, perfectă pentru orice ocazie. De asemenea și parfumurile fresh sunt apreciate, ele sunt caracterizate printr-un acord compus din note de citrice, uimitor de plăcute, ce fac o femeie să fie splendidă, luminoasă și irezistibilă.

Parfumurile florale arăbești puternice sunt explorate cu bucurie de femei, pentru că au note seducătoare și oferă o stare de bună dispoziție. Orice femeie care folosește astfel de parfumuri de lux, originale, va părea încrezătoare în forțele proprii și plină de farmec.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial