Ce intervenții estetice oferă Dr. Pascal Dameh. Specialistul în chirurgie plastică și estetică și-a deschis o nouă locație de lux

Frumusețea este un pachet întreg, care vine cu înzestrare genetică, grija proprie și suport de specialitate din partea profesioniștilor în medicină estetică.

Ce intervenții estetice oferă Dr. Pascal Dameh. Specialistul în chirurgie plastică și estetică și-a deschis o nouă locație de lux

Dr. Pascal Dameh a reușit să contribuie la crearea unei baze de suport consistent în frumusețe și să fie unul dintre medicii aleși cel mai des de către paciente pentru tot ce oferă în materie de servicii de înfrumusețare și chirurgie estetică.  

Specialistul oferă profesionalism și dedicare 100% pentru fiecare pacient, iar rezultatele fabuloase nu întârzie să apară, dovada fiind imaginile grăitoare și zecile de persoane mulțumite după intervențiile alese. 

Fiind un domeniu de o complexitate superioară, în care nevoia de pregătire la nivel înalt este din ce în ce mai mare, Dr. Pascal Dameh lasă o amprentă adâncă în medicina și chirurgia estetică, aducând pe piața din România tot mai multe rezultate demne de laudă, fie că vorbim de implant mamar, rinoplastie, liposucție, volumizarea buzelor sau orice altă intervenție de natură estetică. 

Mergând pe cele mai înalte trepte ale pregătirii profesionale, Dr. Pascal Dameh are în palmares nu doar diplomele care îi atestă cunoștințele, ci și o pricepere superioară în tehnici de lucru și capacitatea de a înțelege și de a oferi pacienților rezultate conform propriei fizionomii, reușind ca orice intervenție să se încadreze fără cusur în armonia corporală. Demn de menționat este și faptul că Dr. Pascal Dameh este totodată trainer și speaker internațional pe domeniul său, în care pășește cu tărie și profesionalism.  

Ce operații estetice invazive și non-invazive face Dr. Pascal Dameh

Dr. Pascal Dameh oferă o suită de servicii pentru îmbunătățirea tuturor zonelor dorite – Servicii Complete.

Intervențiile invazive:

·         Chirurgia feței: blefaroplastie, lifting facial, rinoplastie;

·         Chirurgia sânului: ginecomastia, implanturi mamare, corecția mameloanelor, mastopexia, reducția mamară;

·         Chirurgia siluetei: abdominoplastie, brahioplastia, lifting fesier, lifting coapse, lipoaspirația liposucția;

·         Chirurgia estetică-genitală: himenoplastia, mărirea și îngroșarea penisului, labioplastie, vaginoplastia;

Intervențiile non-invazive:

·         Tratamentul ridurilor

·         Tratamentul cearcănelor

·         Hiperhidroza

·         Mărirea buzelor

·         Lifting facial

·         Mezoterapia lipolictica lipoliza

·         Conturarea pomeților

·         Mezoterapie

·         Terapia vampir

·         Slimming face

Poți obține bustul dorit, buzele dorite, abdomenul suplu și posteriorul perfect, exact cum vezi pe marile ecrane, doar lăsându-te pe mâna doctorului Pascal Dameh. Alegerea serviciilor de calitate superioară te vor ajuta să uiți de imperfecțiunile care te-au făcut mult timp să renunți la apariții care te-ar fi putut aduce astăzi într-un alt punct al vieții tale. Spune nu defectelor și fii deschisă să spui da schimbării care vine din mâna specialiștilor. 

Pascal Dameh și-a deschis o nouă locație de top în București, într-o zonă rezidențială de lux

De astăzi, Dr. Pascal Dameh poate fi găsit și în cea de-a doua locație de top deschisă în Capitală, situată într-o zonă rezidențială de lux, din nordul Bucureștiului.

Specialistul alege să lucreze în unele dintre cele mai bune locații din oraș pentru a oferi pacienților servicii complete și complexe, pornind de la cele mai mici detalii, până la cele mai mari. Locația este un aspect extrem de important pentru oamenii care pășesc cabinetul doctorului Pascal Dameh, fiind una de lux, dotată cu cele mai noi aparate și sterilizată pentru ca toată lumea să fie în siguranță.

Domnul doctor Pascal Dameh poate fi găsit în cadrul clinicii sale situată la adresa Bulevardul Primăverii 19, Sector 1, București. În cazul în care doriți mai multe informații puteți apela la numărul de telefon +4 0745 539 109 sau puteți trimite un email la adresa [email protected].

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial