Căminul tău merită un șemineu premium PEFOC!

Căminul tău merită un șemineu premium PEFOC!

Când vine vorba despre soluțiile termice alternative, piața din România pare un veritabil vest sălbatic' care abundă de amatorism și soluții ieftine care nu fac altceva decât să genereze și mai multe cheltuieli pe termen mediu și lung, devenind un real pericol inclusiv pentru siguranța căminului tău și chiar pentru sănătatea familiei tale.

Pentru a evita aceste capcane, încercați să vedeți produsul cu ochii voștri. Vizitează un showroom specializat, care să-ți permită contactul direct cu materialul din care este confecționat șemineul sau focarul conectat la un burlan sobă, dar si sa faci cunoștință cu echipa de meseriași adevărați. Doar in acest fel te asiguri că vei primi în detaliu, informațiile despre cele mai importante reguli de construcție și toate datele necesare instalării în locuința ta.

În acest sens, profesioniștii cu peste două decenii de experiență de la Pefoc, vă invită în showroom-ul propriu din Sibiu sau la partenerii oficiali din întreaga țară, unde, veți putea intra în legătură directă cu un specialist pregătit să vă răspundă tuturor întrebărilor și să vă ofere consultanță gratuită pentru construcția șemineului la care ați visat dintotdeauna. Experiența meșterilor sibieni arată că, cel mai bine plasate produse în topul preferințelor clienților noștri sunt reprezentate de către șemineul tradițional și soba pe lemne.

Din punct de vedere estetic, indiferent dacă vorbim despre o soluție clasică pe lemne sau despre un șemineu pe gaz modern și extrem de puternic, avem de a face cu dispozitive cu aspect unic, ce redau personalitate oricărui spațiu unde urmează să fie instalate. O sobă este potrivită într-o poveste minimalistă, unde accentul se pune pe funcționalitate și mai puțin pe design, cu toate că și acestea pot fi găsite în stocul Pefoc, într-o gamă variată de modele, imprimate în funcție de preferințe.

La capitolul randament și eficiență, evident că un șemineu este mult mai indicat pentru încălzirea ideală a întregii locuințe sau al oricărui spațiu cu dimensiuni mai mari. Grație elementelor de distribuire uniformă al aerului cald prin grilele speciale de aerisire, va permite căldurii să ajungă inclusiv în spațiile învecinate locului unde este montat șemineul, pe când eficiența unei sobe se limitează la proximitatea camerei sau spațiului unde este montată.

Din punct de vedere al bugetului, construirea unei șemineu necesită o investiție inițială mai mare, dar pe termen lung este mai profitabilă decât amplasarea unei centrale pe gaz sau a unei sobe, datorită consumului și costurilor mai mici cu lemnele. De asemenea, garanțiile pentru șeminee se întind pe o durată semnificativ mai mare: producătorii garantând pentru coșul de fum 30 de ani, iar pentru focar, între 5 și 10 ani.

De asemenea, în cadrul magazinului on-line www,pefoc.ro veți putea găsi o gamă variată și inedită de soluții de încălzire precum: focare clasice de șemineu pe lemne, șeminee pe gaz sau peleți, șeminee centrală, sobe, sisteme profesionale de coș fum ceramic HOCH, renumitele modele premium de grătare de grădină Big Green Egg din ceramică japoneză kamado, dar și alte peste 9000 de produse și accesorii – toate dedicate universului fascinant al soluțiilor termice alternative.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial