Bijuteriile TEILOR au strălucit mai tare ca oricând pe covorul roșu de la Cannes

Covorul roșu de la Cannes a fost vreme de aproape două săptămâni scena celor mai strălucitoare vedete ale lumii filmului, defilând în cele mai fastuoase ținute. Dar și a celor mai spectaculoase piese din colecțiile brand-ului TEILOR, cel mai mare lanț de bijuterii de lux din România.

În fiecare an covorul roșu de la Cannes ne servește lecții de eleganță și fast prin aparițiile memorabile ale celebrităților descinse pe Croazetă pentru a celebra filmele prezentate în prestigioasa competiție. Iar dacă eleganța și rafinamentul sunt mereu la ele acasă pe treptele iconice ale Palatului Festivalului, la fel au fost și diamantele, tanzanitele și toate celelalte pietre prețioase marca TEILOR purtate de vedetele internaționale, după ce au fost atent selectate de stiliști de renume pentru clientela lor.

TEILOR, brand-ul românesc care a debutat în urmă cu 24 de ani pe piață, a demonstrat încă o dată anul acesta, după aparițiile rafinate ale celor care i-au purtat piesele în urmă cu un an, că se numără printre cele mai apreciate brand-uri de bijuterie din întreaga Europă. 

În cel mai glam oraș de pe Coasta de Azur, bijuteriile TEILOR au fost purtate de o mulțime de actrițe, creatoare de conținut și celebrități, în frunte cu Catrinel Marlon, ambasadoarea internațională a brand-ului, care a selectat pentru a-și acompania ținuta superbe piese de bijuterie cu diamante transparente și galbene. Armonia și rafinamentul ansamblului pe care l-a purtat aceasta nu au trecut neobservate, actrița și modelul de origine română ajungând instantaneu în topurile celor mai spectaculoase ținute realizate de multiple publicații de profil.

Julia Hussein

O mulțime de celebrități internaționale au ales, și ele, să poarte bijuterii TEILOR pe covorul roșu al festivalului, dar și pentru aparițiile la evenimente conexe, dedicate comunității globale de influenceri – printre acestea s-au numărat Veronica Ferres, cunoscută actriță germană, și Fagun Thakrar, actriță britanică, care au ales bijuteriile TEILOR pentru ceremonia oficială de deschidere a Festivalului de la Cannes. Lady Victoria Hervey, model, socialite și editor britanic, Jenny Gordienko, influencer ucrainean, Irma Lake, actriță și producătoare, Alba Amira Ramadani, actriță, precum și Julia Hussein, cofondatoare a BG Mediaz, agenție de social media din Dubai, au ales la rândul lor să pășească pe covorul roșu alături de TEILOR. Și la Ceremonia de Închidere a Festivalului de Film bijuteriile TEILOR au fost reprezentate pe red carpet, de data aceasta de Soraya Azzabi, actriță, model și antreprenoare în domeniul modei. 

Soraya Azzabi

Mai mult, încă, brand-ul TEILOR a fost prezent și pe covorul roșu de la premiera filmului R.M.N., semnat de Cristian Mungiu, câștigător în trecut al trofeului Palme dOr și al premiului pentru regie, selectat în competiția oficială. Alături de alte nume românești cu tradiție, bijuteriile TEILOR le-au făcut să strălucească, la propriu, pe actrițele din distribuția filmului, Judith State, Macrina Bârlădeanu, Orsolya Moldován, dar și Pauline Choitel și Anca Ungureanu, parte din echipa filmului, au ales tot bijuterii TEILOR pentru aparițiile lor pe covorul roșu.

Prezența la Cannes a bijuteriilor TEILOR vine ca un pas firesc după expansiunea brand-ului românesc în patru țări europene și demontrează că rafinamentul și eleganța pieselor sunt o completare perfectă pentru momente unice din viețile purtătoarelor lor. 

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial