Anyoli, cadourile care prind viață

E-shop-ul de bijuterii premium Anyoli aduce un concept complet nou și inovator pe piața din România și te invită să oferi cel mai frumos cadou: unul care este parte din tine.

Anyoli, cadourile care prind viață

Cui nu îi place o bijuterie? Cine nu se bucură să primească în dar un giuvaer exemplar realizat, cu o sclipire aparte, care transmite, parcă, de fiecare dată, intențiile și sentimentele celui care l-a oferit? Mai cu seamă pentru noi, femeile, bijuteriile nu sunt doar parte integrantă a ținutelor care ne însoțesc în fiecare zi, ci și mesaje ascunse, purtând semnificații doar de noi știute, pe care le ținem aproape, talismane care ne aduc noroc sau ne stârnesc nostalgii.

Și dacă lucrul acesta este valabil pentru o bijuterie prețioasă, cu atât mai mult este adevărat atunci când vorbim despre bijuteriile Anyoli. Realizate după conceptul de 'cadou viu', acestea sunt la propriu piese care îți vorbesc, și care îți vor vorbi pentru totdeauna.

Inovația stă la bază fiecărei piese Anyoli, pentru că, dincolo de materialele prețioase din care sunt realizate, acestea îți aduc ceva în plus. Datorită tehnologiei data on things, patentată de brand-ul fondat de Nadia Vișan (care a trecut de la formarea ca medic la munca în advertising ca, apoi, să își manifeste din plin creativitatea cu ajutorul acestui concept), poți acum să dăruiești o bijuterie care să poarte cu sine un mesaj, adică un material video, fotografii, vocea ta sau chiar un document important.

Astfel, persoana care primește acest cadou atât de special nu doar că va purta bijuteria ca atare, dar va avea mereu la dispoziție, prin intermediul unei aplicații, mesajul pe care i l-ai transmis odată cu darul unic. Cu o simplă atingere, îți va asculta vocea sau îți va vedea chipul, bucurându-se mereu de acest cadou care prinde viață și încapsulează, ca odinioară vechile bijuterii victoriene, o parte din cel care l-a transmis. Mai mult decât atât, ai posibilitatea de a schimba mesajul inițial și de a transmite unul nou, iar persoana căreia i-ai dăruit bijuteria va primi o notificare, astfel încât să descopere cu bucurie noul mesaj.

Bijuteriile Anyoli duc mai departe conceptul de personalizare a unui cadou, oferind emoție în stare pură, creând amintiri de neșters și conexiune la un nivel pe care nu l-ai crezut posibil, cu ajutorul tehnologiei patentate.

Inspirația Anyoli a pornit de la ideea că darul perfect este dificil de ales, dar că sufletul și gândurile pe care le pui în decizia aceea transformă cu totul gestul de a oferi. Astfel, poți transmite mai mult decât un cadou – poți conferi o notă profund personală darului tău, creând o conexiune reală cu persoana căreia i-l oferi. Acum, într-o epocă în care conexiunea pare atât de la îndemână, dar este atât de greu de atins, Anyoli îți promite emoție reală, garantând arhivarea mesajelor din interiorul bijuteriei pe viață.

Anyoli se lansează pe piața din România pe 20 octombrie, drept singurul brand care imprimă, cu ajutorul acestei tehnologii, în interiorul unei bijuterii. Bijuteriile încărcate cu tehnologia Anyoli pot fi livrate în 2-5 zile, spre deosebire de alți furnizori de bijuterii, pentru care timpul de livrare se poate întinde între 5 și 45 de zile lucrătoare.

Imaginea campaniei brand-ului este Andreea Marin, una dintre cele mai notabile personalități ale vieții publice de la noi. Realizatoare TV și ambasadoare pentru multiple cauze sociale, dar și o pasionată de modă și frumos, Andreea Marin s-a alăturat brand-ului, iar materialul video de prezentare o înfățișează pregătind un dar cu totul special pentru fiica ei, Violeta.

Citește și:
O zi din viața lui David Popovici, campion la înot și la mentalitate

Foto credit Andrei Brinza

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din advertorial