Alege din colecția de hote încorporabile BARAZZA

TechStore a lansat colecția Barazza de electrocasnice.

Alege din colecția de hote încorporabile BARAZZA

Colecția Barazza cuprinde plite încorporabile, cuptoare, robinete și hote. Barazza ne oferă electrocasnice încă din anul 1968. Se distinge prin calitatea ridicată a oțelului folosit în produsele sale, printr-un design pe care îl numește esențial și prin soluțiile tehnologice de vârf. Obiectivul Barazza este acela de a crea produse ergonomice, la standarde ridicate și performante.

Barazza are în colecție numeroase tipuri de hote încorporabile. Colecția originală de hote încorporabile oferită de Barazza este propusă în diferite tipologii de modele din oțel inoxidabil cu motoare cu un randament tehnic incomparabil. Fiecare hotă este realizată cu scopul de a satisface mai bine exigențele în materie de spațiu și de funcționalități. Hote tip insulă, hote decorative, hote downdraft, hote de tavan, Barazza oferă numeroase modele de hote. Întreaga colecție de hote Barazza se regăsește la TechSore.ro-Magazin Electrocasnice.

Hotă integrată în plită sau în blat. Integrarea exclusivă a hotei în blat sau în plita cu inducție dă naștere unui produs extrem de funcțional în care linearitatea și claritatea designului sunt protagoniști.

Hota decorativă. Versatilă din punct de vedere tehnic, hota decorativă reprezintă soluția ideală atunci când bucătăria este adiacentă peretelui.

Hotă tip insulă. Element de decor unic, hota tip insulă este soluția ideală într-o bucătărie atunci când plita este poziționată în centrul încăperii.

Hota de tavan. Inovanta hotă de tavan, din oțel inoxidabil are un design avangardist care eliberează spațiul din bucătărie, amplifică în mod considerabil spațiul vizual și servește drept element de iluminare, oferind avantaje remarcabile în materie de practicitate și estetică.

Hotele downdraft. Hota invizibilă din oțel inoxidabil reprezintă soluția perfectă pentru optimizarea funcțională și estetică a spațiului din bucătărie.

Hota suspendată. Hota suspendată este concepută penrtru a fi inserată în interiorul unei mobile suspendate, cu modularitatea tipică elementelor suspendate de bucătărie, o excelentă simbioză de estetică și comoditate.

Hotele oferite de Barazza sunt moderne, sunt estetice și funcționale. Pe comandă, se poate opta pentru instalarea unui motor la distanță pentru hotele aspirante din colecția B_Ambient și B_Draft. Filtrele hotelor sunt realizate din oțel inoxidabil AISI 304 și se disting printr-un design particular și rafinat. Hotele Barazza sunt echipate cu o bară cu LED-uri elegantă și funcțională. Durabilă și eficientă, aceasta reduce consumul de energie. Hotele pentru bucătărie sunt aspirante, absorb mirosurile și elimină aburii, conduc aerul spre exterior prin intermediul unei conducte speciale. Hota filtrantă absoarbe aerul, îl filtrează și îl introduce din nou în spațiul din bucătărie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial