3 produse esențiale de care pielea ta are nevoie în această primăvară

Dacă urmărești tendințele de beauty din acest an vei observa că beauty gadget-urile și îngrijirea pielii se regăsesc în topul preferințelor atât ale brand-urilor, cât și ale consumatorilor.

3 produse esențiale de care pielea ta are nevoie în această primăvară

Lucru, de altfel, deloc surprinzător. Dacă până nu de mult eram obsedate de zona de make-up și de a acoperi imperfecțiunile, acum observăm o cu totul abordare, care se concentrează pe tratarea eficientă și rapidă a diferitelor probleme cu care pielea noastră se poate confrunta. Tocmai de aceea, popularitatea beauty gadget-urile a crescut covârșitor în ultima perioadă, transformându-se într-un must-have pentru orice pasionată de beauty. Și iată de ce: pot fi folosite oricând și oriunde, tratează un spectru larg de probleme sau afecțiuni ale pielii, sunt ușor de utilizat și oferă rezultate vizibile și rapide.

Urmărind cele două tendințe, specialiștii de la Nu Skin au dezvoltat ageLOC Galvanic Body Trio, un pachet care te va ajuta să recreezi acasă experiența unui spa și, in același timp, să ai grijă de pielea ta.

Cele trei produse, ageLOC Dermatic Effects, ageLOC Body Shaping Gel și ageLOC Galvanic Body Spa, sunt concepute special pentru a diminua semnele vizibile ale îmbătrânirii, lipsa de fermitate sau de hidratare a pielii, precum și aspectul celulitei. Asta înseamnă că nu mai ai nevoie de o rutină de îngrijire complexă și costisitoare pentru a avea pielea sănătoasă pe care ți-o doreai, ci e suficient să urmezi trei pași simpli. Potrivit studiilor, ageLOC Galvanic Body Trio reușește în doar opt săptămâni să îți ofere o piele mai fermă și să îmbunătățească în mod vizibil aspectul celulitei.

Începe rutina de îngrijire cu ageLOC Body Shaping Gel, un gel cu o formulă special concepută pentru a obține un aspect ferm al pielii, lipsit de imperfecțiuni. După ce l-ai aplicat pe piele, masează ușor zona pe care vrei să o tratezi cu ajutorul dispozitivului ageLOC Galvanic Body Spa. Curentul galvanic al dispozitivului ageLOC Galvanic Body Spa funcționează sinergic cu ageLOC Body Shaping Gel, pentru a permite ingredientelor-cheie să pătrundă profund în piele. Această inovație ajută la creşterea nivelului de energie celulară și la detoxifiere, diminuând în același timp semnele vizibile ale îmbătrânirii. De asemenea, fortifică matricea extra-celulară (MEC) a pielii, ceea ce duce la remodelarea zonelor vizate.

Dispozitivul poate fi folosit pe toate zonele corpului, de la brațe, la coapse, până la fese sau abdomen. Având un afișaj LED clar, indicații audio și posibilitatea de autoreglare, ageLOC Galvanic Body Spa este un aparat modern, intuitiv și ușor de utilizat. După ce programul a luat sfârșit, îndepărtează produsul în exces cu un prosop umed. Pentru a te bucura de rezultate vizibile, folosește ageLOC Body Shaping Gel de trei ori pe săptămână.

Continuă rutina de îngrijire cu ageLOC Dermatic Effects, o loțiune de hidratare care, datorită ingredientelor din compoziție, precum acidul hialuronic sau extractul de miere, îmbunătățește textura pielii, făcând-o mai netedă și mai luminoasă. Mai mult decât atât, tehnologia care stă la baza acesteia ajută și la regenerarea celulară, oferindu-i pielii tale un aspect vizibil întinerit. ageLOC Dermatic Effects poate fi folosită pe toate zonele corpului, de la brațe, la coapse și până la fese sau abdomen. Aplic-o de două ori pe zi, dimineața și seara, pe pielea proaspăt curățată.

Așadar, datorită pachetului ageLOC Galvanic Body Trio, nu va mai trebui să te îngrijorezi că pielea ta nu primește o îngrijire profesională. E mai simplu ca niciodată să îți transformi propria locuință într-un centru spa. Vei economisi timp, bani și, cel mai important, te vei putea bucura oricând vrei de un tratament eficient, ce te va ajuta să obții o piele mai fermă, să diminuezi celulita și să capeți un tonus sporit.

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial