3 cadouri de casă nouă ideale pentru copiii sau prietenii tăi

3 cadouri de casă nouă ideale pentru copiii sau prietenii tăi

Atunci când cineva se mută la o casă nouă, obiceiul este de a-i dărui un cadou, fie pentru a-l felicita, fie pentru a-i dărui ceva ce i-ar trebui în noua locuință și poate nu are, însă, de cele mai multe ori oamenii nu gândesc destul de practic în această privință. De ce? Pentru că nu cumpără lucruri cu adevărat utile. Chiar dacă intenția contează și 'calul de dar nu se caută la dinți', ar fi bine ca dacă tot faci achiziția, să faci ca acei bani să merite. Din fericire, acest articol ți-a pregătit 3 idei de cadouri extrem de practice de care oricine s-ar bucura, așa că citește-l în continuare pentru a oferi cele mai potrivite daruri de casă nouă apropiaților tăi.

Iată ce cadouri le poți dărui celor dragi care se mută într-o casă nouă

1. Balansoar

Dacă oamenii respectivi s-au mutat la casă și au și copii mici, atunci acesta este cadoul perfect. Balansoarul poate fi montat în curte pe gazon, iar aceștia pot petrece timp acolo în zilele de vară fie pentru a citi, fie pentru a se relaxa, singuri, ori împreună cu tine. Nu numai că le vei oferi un balansoar, dar le vei dărui și prilejul de a petrece momente plăcute și de a-și face noi amintiri în noua lor casă.

2. Cameră de supraveghere

Pentru că siguranța este întotdeauna pe primul loc, camerele video sunt întotdeauna bine venite în dar, mai ales când cei cărora li-l oferi se mută la casă, unde șansele ca hoții să dea buzna sunt mai mari. Cu noile tehnologii poți opta pentru camere ce pot fi verificate de la distanță de pe telefon, în timp real, așadar un astfel de cadou este ideal. Dacă ești interesat, cei de la A2t.ro au o mulțime de camere de supraveghere profesionale pe site de unde o poți alege pe cea care crezi că e cea mai potrivită pentru bugetul tău.

3. Piscină gonflabilă

Un alt dar potrivit pentru zilele dogoritoare de vară sunt piscinele gonflabile. Găsind o mulțime de variante pe internet, cu siguranță îți va fi destul de ușor să alegi una destul de mare și calitativă la un preț accesibil pentru ca aceștia să se bucure din plin de căldură. Partea și mai bună este că puteți să vă bucurați împreună și de acest dar atunci când te duci în vizită la ei.

În concluzie, fii practic și gândește inteligent atunci când dăruiești celor apropiați un cadou de casă nouă pentru ca aceștia să se poată bucura de el și să-l folosească o perioadă îndelungată de timp, iar achiziția ta să merite din plin. Prima oară cercetează piața, fă o comparație între prețuri, modele și calitate, iar apoi ia decizia potrivită fără să te grăbești. În felul acesta îți poți demonstra aprecierea și iubirea față de ei și îi poți ajuta să se acomodeze mai ușor în noua lor locuință. Dacă bugetul tău nu se încadrează în niciuna dintre aceste variante, poți opta pentru ceva mai ieftin, însă nu uita, gândește întotdeauna practic!

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial