Wendy Madison Bauer, logodnica lui Luke Perry, vorbește pentru prima dată despre moartea actorului

Wendy Madison Bauer, logodnica lui Luke Perry, a făcut primele declarații după decesul cunoscutului actor, renumit pentru rolul din serialul "Beverly Hills 90210".

Wendy Madison Bauer, logodnica lui Luke Perry, vorbește pentru prima dată despre moartea actorului

Wendy Madison Bauer, logodnica lui Luke Perry, a vorbit pentru prima dată despre actorul cu care a avut o relație timp de aproape 12 ani și care a încetat din viață pe 4 martie, la vârsta de numai 52 de ani.

„Vreau să îmi exprim recunoștința pentru toată lumea, pentru valul de dragoste și susținere”, a declarat Wendy Madison Bauer, logodnica lui Luke Perry, pentru publicația People. „Poveștile nenumărate, emoționante, despre generozitatea și bunătatea lui Luke au fost o sursă extraordinară de consolare în aceste momente dificile. Ultimii 11 ani și jumătate pe care i-am petrecut alături de Luke au fost cei mai fericiți ani din viața mea și sunt recunoscătoare că am avut acest timp cu el. Vreau să le mai mulțumesc și copiilor lui, familiei și prietenilor pentru dragostea și susținerea lor. Am găsit confort unii în ceilalți și în faptul că viețile noastre au fost atinse de un bărbat extraordinar. Îi vom simți lipsa”.

Dacă Luke Perry și Wendy Madison Bauer s-ar fi căsătorit, ea ar fi fost cea de-a doua soție a actorului. Starul din serialele „Beverly Hills 90210” și „Riverdale” a mai fost căsătorit cu Rachel „Minnie” Sharp, dar au divorțat în 2003. Ei au și doi copii, un fiu, Jack, în vârstă de 21 de ani și o fiică, Sophie, în vârstă de 18 ani.

Reprezentații lui Perry au anunțat moartea actorului la începutul săptămânii trecute, confirmând că la momentul decesului el „a fost înconjurat de copiii lui Jack și Sophie, logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soție Minnie Sharp, mama Ann Bennett, tatăl vitreg Steve Bennett, fratele Tom Perry, sora Amy Coder și alți membri ai familiei și prieteni”. Actorul a decedat la vârsta de numai 52 de ani după ce a suferit un atac vascular cerebral.

Citește și:
Jason Priestley îi aduce un omagiu emoționant lui Luke Perry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people