Vlad Gherman și Oana Moșneagu au confirmat că sunt împreună

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează în mod oficial un cuplu. Cum și-au anunțat cei doi relația?

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au confirmat că sunt împreună

Actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu, care lucrează împreună la serialul Adela, difuzat și produs de Antena 1, au confirmat faptul că au o relație, după ceva timp în care publicul a speculat pe marginea interacțiunilor dintre cei doi.

Anunțul vine după ce Vlad Gherman și-a anunțat anul trecut despărțirea, după o relație care a durat 9 ani, de Cristina Ciobănașu. „Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și, mai mult decât atât, o să ne avem spatele unul celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, declara Vlad Gherman la momentul respectiv.

Deși actorul a rămas în relații foarte bune cu fosta sa parteneră, lucru care a condus chiar la speculații privind o posibilă împăcare, Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează acum în mod oficial un cuplu. La finalul anului trecut, Oana Moșneagu declara că între ea și colegul ei ar fi doar o relație de prietenie. „Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm Adela, pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”.

Confirmarea relației dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu a venit pe Instagram, unde actorii au postat o serie de imagini care îi înfățișează împreună, alături de textul foarte scurt: „Da! Răspunsul la întrebarea voastră… ‘Da!'”.

Citește și:
Pedeapsa primită de George Burcea pentru consum de substanțe interzise la volan & reacția actorului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people