Victoria Beckham, criticată pentru modelul pe care l-a ales pentru promovarea noii colecții

Victoria Beckham este criticată de fani pentru modelul pe care l-a ales drept imaginea noii colecții lansate de vedetă.

Victoria Beckham, criticată pentru modelul pe care l-a ales pentru promovarea noii colecții

Victoria Beckham este criticată pe rețelele sociale după publicarea primelor imagini cu noua colecție. Designerul este criticat de fani pentru că a ales un model foarte slab, care pare să fie „bolnav”.

Victoria a publicat câteva imagini din noua campanie pentru lansarea colecției de toamnă-iarnă 2019, în imagini fiind vorba și despre o rochie purtată și de Meghan Markle în urmă cu câteva luni. Cu toate acestea, fanii au observat mai degrabă cât de slab este modelul și lăsat numeroase comentarii, criticând alegerea făcută de designer.

 

View this post on Instagram

 

Effortlessly elegant, my #VBAW19 chain print long sleeve dolman midi brings a modern touch to archive-inspired design. x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

„Înfricoșător să mă uit la ea. Și mai înfricoșător să mă gândesc cât de bolnavă trebuie să fie. Chiar nu arată bine și sunt uimit de cât de multe like-uri a primit această fotografie”, a scris un utilizator.

O altă persoană a criticat alegerea acestui model, mai ales că Victoria Beckham are o fiică și nu ar trebui să promoveze o astfel de imagine nesănătoasă. „Nu pot să cred că această femeie are o fiică și crede în continuare că este ok să folosească astfel de modele… ar trebui să folosească toate tipurile de corpuri în campaniile ei!!”, a scris persoana respectivă.

Fanii sunt de părere că astfel de imagini sunt cele care fac ca tinerele să se înfometeze, dorind să ajungă la un standard de frumusețe aproape imposibil. Astfel, Victoria Beckham a fost considerată iresponsabilă, însă până acum reprezentații ei nu au făcut comentarii.

Nu este prima dată când Victoria Beckham este acuzată că folosește modele mult prea slabe în campanii. Ea a fost criticată și pentru campania realizată pentru promovarea colecției de ochelari de soare din 2018, unde modelul părea la fel de slab ca fel folosit în campania recentă.

Cu toate acestea, Victoria a promis în 2015 că agenții ei erau în contact cu agențiile modelelor entru a se asigura că tinerele sunt perfect sănătoase.

Citește și:
Cum a reacționat Victoria Beckham când a aflat că Meghan Markle îi poartă creațiile

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people