Victoria Beckham a dezvăluit care a fost look-ul ei favorit din perioada Spice Girls

Victoria Beckham le-a împărtășit fanilor care au fost ținuta și look-ul care i-au plăcut cel mai mult din perioada Spice Girls.

Victoria Beckham a dezvăluit care a fost look-ul ei favorit din perioada Spice Girls

Victoria Beckham nu a uitat de perioada petrecută în trupa Spice Girls și își aduce aminte cu nostalgie. Într-un interviu acordat celor de la This Morning, Victoria Beckham a spus că cel mai mult i-a plăcut cum a fost îmbrăcată în videoclipul „Goodbye”, care a avut premiera în anul 1998.

„Look-ul meu favorit din perioada „Spice Girls” a fost din videoclipul „Goodbye.” Eram însărcinată cu Brooklyn atunci și eram tunsă pixie, purtam o rochie semnată Jil Sander, care a fost foarte ieftină și aveam un machiaj natural. Eram în acea perioadă a sarcinei în care erai radiantă. Era totul natural și când mă uit din nou la acel videoclip, mă face să zâmbesc pentru că eram însărcinată cu Brooklyn,” a declarat Victoria Beckham.

Recent, Victoria Beckham a acordat un interviu pentru Glamour UK, în care a povestit despre obiceiurile alimentare sănătoase pe care încearcă să i le insufle și copiilor săi, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper Seven. „Niciodată nu aș putea să stau cu copiii mei și să sărim peste o masă, ei trebui să vadă că mama lor mănâncă sănătos. Trebuie să le arăți copiilor cum să fie sănătoși și fericiți cu cine sunt ei. Atunci când ai copii, ți se schimbă modul în care vezi lucrurile. Realizezi că ei sunt atenți la toate lucrurile,” a spus Victoria Bechkam, arătând faptul că, de când a devenit mamă, are o altă imagine asupra corpului ei.

Luna trecută, Victoria Beckham și-a lansat o linie de produse de îngrijire a pielii. „Este minunat faptul că îmi asum acum la vârsta de 45 de ani cine sunt cu adevărat și mă simt încrezătoare în mine. Să lansez această linie de produse m-a ajutat, este eliberator. Vreau să le transmit oamenilor faptul că trebuie să fie cea mai bună versiune a lor. Să îți dorești mereu tot mai mult.”

Citește și:
Victoria Beckham, criticată pentru modelul pe care l-a ales pentru promovarea noii colecții

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people