Vedete prezente la UNICEF Summer Gala by LuisaViaRoma

Italia este țara preferată a vedetelor de la Hollywood vara aceasta, iar ele s-au întâlnit în Porto Cervo pentru un eveniment caritabil, UNICEF Summer Gala, prezentat de LuisaViaRoma.

Pe 10 august 2018 numeroase vedete de la Hollywood și-au dat întâlnire în Porto Cervo, Italia pentru evenimentul caritabil UNICEF Summer Gala, prima gală organizată de UNICEF și LuisaViaRoma.

Evenimentul a avut loc la Villa Violina, un loc special cu o priveliște spectaculoasă. Celebritățile precum Ricky Martin, Rita Ora, Michelle Rodriguez, Heidi Klum au participat la cina festivă, licitația specială și apoi un after party memorabil.

În urma licitației s-au strâns 3.4 milioane de euro pentru UNICEF, această sumă ajutând organizația să continue programele pe care le desfășoară. La licitație au fost scoase obiecte de artă semnate de Francis Bacon, Pablo Picasso, fotografii cu Marilyn Monroe semnate de Doulgas Kirkland, experiențe inedite, de exemplu o cursă alături de actrița Michelle Rodriguez, o excursie în Copenhaga alături de Mads Mikkelsen și diferite bijuterii, printre care și un colier Chopard.

Tu stii cine a fost Pablo Picasso, omul al carui nume are 23 de cuvinte?

Foto: LuisaViaRoma- Getty Images

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people